ΑΝΤΡΕΣ

Υποτίμηση, κακή εμφάνιση και ήττα!

Καθόλου καλή η ομάδα μας στον σημερινό(14/2) πρώτο αγώνα κόντρα στον Οθέλλο, έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο που αφού ήταν πίσω στην άμυνα σ΄ολόκληρο τον αγώνα να βρει την ευκαιρία μετά από λάθος των ποδοσφαιριστών μας και να πετύχει γκολ σε αντεπίθεση με αποτέλεσμα να δεχθούμε την ήττα με 1-0!

Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Οθέλλο αφού μόνο ο Ρομπέρζ από τον προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο πρωτάθλημα βρισκόταν στην ενδεκάδα. Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και να προσπαθεί με πολλές πάσες να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 18΄ όταν μετά από κόρνερ ο Μάρκοβιτς αστόχησε σε κεφαλιά, ενώ στο 19΄ο Ζελάγια δεν πρόλαβε την πάσα του Ντα Σίλβα. Στο 25΄ο Σκέμπρι έκανε το κάτι παραπάνω και έχασε μοναδική ευκαιρία. Στο 27΄είχαμε απόκρουση από τον Κίσσα σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου. Ο αντίπαλος ήταν κλεισμένος στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές μας να δυσκολεύονται να βρουν τους χώρους και να καταναλώνονται σε αρκετές πάσες για να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του Οθέλλου. Η ομάδα μας δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο ημίχρονο και δυσκολευόταν πολύ στο να δημιουργήσει κάτι κάλο.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο με την ομάδα μας να θέλει να πετύχει κάποιο γκολ. Μετά από ένα φάουλ στην περιοχή του αντιπάλου ο Πιτιάν δεν σούταρε καλά μέσα από την περιοχή στο 53΄. Στο 60΄καλή στιγμή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να αστοχεί από πλάγια, μετά από πάσα του Σκέμπρι. Η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 62΄με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του Πίττα. Στο 66΄ωραία σέντρα από τον Γιάκολις ο Ζελάγια πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 69΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα και την ομάδα μας να αλλάζει σχηματισμό με σκοπό να γίνει πιο επιθετική επιζητώντας το γκολ.

Στο 71΄ο Σκέμπρι αστόχησε από ευνοϊκή θέση μετά από σέντρα του Άλαν, ενώ στο 74΄έγινε η τρίτη αλλαγή με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Στυλιανού. Στο 81΄αφού δώσαμε μετά από λάθος την μπάλα στον αντίπαλο δεχθήκαμε το γκολ! Στο 83΄ο Μαγκλίτσα αστοχεί από τη μικρή περιοχή για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης μετά από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα μας. Η ομάδα μας κινδύνευσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ αλλά ευτυχώς δεν ήρθε. Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων που πρόσθεσε ο διαιτητής δεν κατάφεραν κάτι οι ποδοσφαιριστές μας με αποτέλεσμα να δεχθούμε την ήττα και ευτυχώς που υπάρχει και ο επαναληπτικός αφού ο αντίπαλος κακώς υποτιμήθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο!!!

Comments
To Top