ΑΝΤΡΕΣ

Εισιτήρια με Οθέλλο μόνο από τα ταμεία!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι για τον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Οθέλλο Αθηαίνου, για τον Β’ Γύρο του Κυπέλλου Coca-Cola, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/02, 18:00) στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, ότι τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00.

*Δεν θα διατεθούν εισιτήρια μέσω προπώλησης αλλά ΜΟΝΟ από τα ταμεία του σταδίου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων:

Kανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδιά κάτω των 12 ετών, θα εισέρχονται δωρεάν (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα , να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.

Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top