ΑΝΤΡΕΣ

«Ήθελα να το στείλω δίπλα από το τοίχος»

Καλεσμένος της Primetel ήταν ο άνθρωπος του ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΚ Σάσα Μάρκοβιτς, που με το φάουλ του έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα. Στις δηλώσεις του, τόνισε πως αποφάσισε να το στείλει δίπλα από το τοίχος και του βγήκε.

«Χαίρομαι που στέκομαι δίπλα σου» αναφερόμενος στον μεγάλο Μιλέγκο!!!

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Έπαιξα ξανά μεγάλα παιχνίδια με την Παρτιζάν που είναι η μεγάλη ομάδα της Σερβίας μαζί με Ερυθρό Αστέρα. Είμαι ευχαριστημένος από την ατμόσφαιρα και το πώς με υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Βοήθησε και το γκολ βέβαια!».

Για την εκτέλεση του φάουλ: «Είχα στο μυαλό πως είναι πολύ κοντά και είναι δύσκολο να σουτάρεις πάνω από τοίχος. Είπα να το κάνω δίπλα και μου βγήκε και όλα καλά».

Για το μέρος του ποδιού που το εκτέλεσε: «Με το μέσα μέρος του στήθους. Πέρασε δίπλα από το τοίχος στη γωνιά του τερματοφύλακα όπως το είχα στο μυαλό μου. Έχω καλά χτυπήματα για φάουλ και ελπίζω να έχω κι άλλα τέτοια γκολ».

Για τη θέση που προτιμά: «Έπαιξα τα πάντα στη μεσαία γραμμή. Αμυντικό χαφ, box to box αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Οπουδήποτε στο κέντρο παίζω».

Για τις πρώτες εμπειρίες στην Κύπρο: «Έχω ξαναέρθει για να παίξω με την Παρτιζάν απέναντι στην ΑΕΛ. ήρθα για να παίξω μπάλα, είμαι επαγγελματίας. Η ζωή είναι καλή εδώ αλλά εγώ ήρθα για να παίξω μπάλα όχι για τη ζωή».

Για τη σημασία της νίκης: «Ήρθα να δω το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ. Παίξαμε πολύ καλά και δεν είναι δίκαιο που χάσαμε. Είναι σημαντικό να μη γίνει μεγάλη η απόσταση από τον ΑΠΟΕΛ. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί άμα έχεις στόχο το πρωτάθλημα σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζεις».

Comments
To Top