ΑΝΤΡΕΣ

2.10 ο Απόλλωνας, 3.25 η ΑΕΚ

2.10 ο Απόλλωνας, 3.25 η ΑΕΚ, φαβορί ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση στην Bet on Alfa.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από τα σημερινά ματς με τα οποία συνεχίζεται η 24η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Οι δύο ομάδες θα τα πουν στις 17:00 στο Τσίρειο στάδιο σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη μάχη του τίτλου, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:00

το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πάφο. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλη μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση που θα αρχίσει στις 17:00 στο Μακάρειο στάδιο.

Η Bet on Alfa προσφέρει πάρα πολλές επιλογές και σούπερ αποδόσεις, τόσο για το ντέρμπι στο Τσίρειο στάδιο, όσο και για τα άλλα δύο σημερινά ματς. Μπορείτε να βρείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις της Bet on Alfa για τη νίκη στο μεγάλο σημερινό ντέρμπι, έχει ο Απόλλωνας, με τον άσο να προσφέρεται στο 2.10. Το διπλό για νίκη της ΑΕΚ έχει απόδοση 3.25, όσο και η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αποδόσεις για τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν. Το over 1.5 goals έχει απόδοση 1.30 και το under 1.5 goals 3.15, το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.90 και το under 2.5 goals 1.75, το over 3.5 goals προσφέρεται στο 3.15 και το under 3.5 goals στο 1.30, ενώ το over 4.5 goals έχει απόδοση 5.60 και το under 4.5 goals 1.09.

Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι έχει απόδοση 1.75, ενώ προσφέρονται από την Bet on Alfa και άλλες πολλές επιλογές, όπως η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα ημιχρόνου, ο ακριβής αριθμός γκολ που θα σημειωθούν, το χρονικό σημείο επίτευξης του πρώτου γκολ και άλλα πολλά.

Με απόδοση 1.35 το ΑΠΟΕΛ θεωρείται μεγάλο φαβορί για τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο.

Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στο 7.50, ενώ στο 4.50 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.55, το under 2.5 goals 2.20, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.80.

Τέλος στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση στο Μακάρειο στάδιο, είναι φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, με απόδοση 1.45. Ο άσος για νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 7, ενώ στο 3.85 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι στο 1.85, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.80, ενώ η απόδοση για να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες είναι στο 2.
Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top