ΑΝΤΡΕΣ

Παίξε στην Bet on Alfa και το ΕΝΠ-Οθέλλος

Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Ε. Ν. Παραλιμνίου και τον Οθέλλο Αθηαίνου, αρχίζει η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Ματς το οποίο προσφέρεται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και εξαιρετικές αποδόσεις, όπου μπορείτε να τις δείτε online στο www.betonalfa.com.cy, καθώς και στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια.

To ματς αρχίζει στις 19:00 και είναι καθοριστικό για τη μάχη της ανόδου στην Α’ κατηγορία, καθώς πρόκειται για τη σύγκρουση των δύο ομάδων που είναι στις πρώτες δύο θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη της Ε. Ν. Παραλιμνίου έχει απόδοση 1.95, το διπλό για νίκη του Οθέλλου προσφέρεται στο 3.45, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.90, το under 2.5 goals 1.70, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1.80.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top