ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για ΑΕΚ, Άλεξ και Μαρτίνες…

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, στο Άστρα…

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Ακόμη ένα σπουδαίο και δύσκολο παιχνίδι. Η νίκη αποτελεί μονόδρομος, αν και ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, απέναντι σε ένα διεκδικητή του τίτλου. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, ντέρμπι, και πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας ανάμεσα σε ομάδες της εξάδας. Σίγουρα, αν περιορίσουμε τις απώλειες πριν την β’ φάση, θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας. Εβδομάδα με εβδομάδα θα διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Το πιο σωστό και το πιο φρόνιμο θα είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι το ντέρμπι της Κυριακής. Με εξαίρεση τον Μακρίδη όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι.

Για τον Μαρτίνες: Ταλαιπωρήθηκε δύο εβδομάδες από ίωση, εξασθένησε ο οργανισμός του. Μπορούσε να είναι αποστολή με την Δόξα αλλά ο κ. Αυγουστή του έδωσε την ευκαιρία να αναρρώσει καλύτερα.

Για το ότι ο Άλεξ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση: Δεν ασχολούμαστε με τέτοια σχόλια, απαξιούμε. Αλίμονο αν σχολιάζουμε κάθε μέτρια εμφάνιση κάποιου ποδοσφαιριστή. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα αγνοείς τέτοια σχόλια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, γι’ αυτό έχουμε πολλούς παίκτες για να καλύψει ο ένας τον άλλο.

Comments
To Top