ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη για την ομάδα μας κόντρα στην Δόξα με 0-2! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Είχε καταλυτικές επεμβάσεις και κράτησε την εστία του ανέπαφη,ανεβάζοντας σε 13 τα clean sheet.

Ζοάο Πέδρο: Μεστό παιχνίδι από τον Πέδρο,που ανέβασε στροφές μέχρι εκεί που έπρεπε.Πήρε ως συνήθως πολλές προσπάθειες πάνω του και ήταν καλός και αμυντικά.

Ζάντερ Σαντάνα: Φαίνεται πως ισορρόπησε τα επιθετικά με τα αμυντικά του καθήκοντα.Παίζει πιο μυαλωμένα και δεν δίνει ευκαιρίες στους αντιπάλους με τα ανεβάσματα του.Σαφώς βελτιωμένος ειδικά αμυντικά.Καλή απόδοση και στο χτεσινό παιχνίδι.

Έκτορ Γιούστε: Μυαλωμένος και ουσιαστικός έκοψε με τις τοποθετήσεις του 2,3 δύσκολες επιθέσεις του αντιπάλου.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Καλό παιχνίδι από τον Γάλλο,που παρασύρθηκε κάποιες στιγμές αφήνοντας κενά στην άμυνα,που ευτυχώς δεν πληρώσαμε.Σε συνολική εικόνα ήταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής με τις καταλυτικές επεμβάσεις του και την βοήθεια στο κτίσιμο του παιχνιδιού.

Εστεπάν Σακέτι:Πνιγμένος στην οδηγία να μην δεχτεί κάρτα,φάνηκε έξω από τα νερά του.Μάρκαρε όσο του “επιτρεπόταν” και βοήθησε οργανωτικά κάτι που ήταν αρκετό.

Άλεφ ντο Σάντος: Εγκεφαλικός για άλλο ένα παιχνίδι,κέρδισε μέτρα για την ομάδα,μαγείρεψε φάσεις και έψαξε και το γκολ.Ο καλύτερος του γηπέδου.

Άλεξ ντα Σίλβα: Σκιά του εαυτού του ο Βραζιλιάνος που φαίνεται να μην μπορεί να αποδώσει λόγω του προβλήματος του.Χρειάζεται μια καλή εμφάνιση κι ένα γκολ για να ανέβει ψυχολογικά.

Αντρέ Σκέμπρι:Δεν μπήκε στο παιχνίδι και σωστά έγινε αλλαγή.Δεν του βγήκε το παιχνίδι στο πλάι και οι φάσεις που φάνηκε ήταν όταν κινήθηκε στον άξονα.

Αντόνιο Γιάκολις: Χαμηλές πτήσεις και για τον Κροάτη που έπαιξε όσο χρειαζόταν.Δεν έκανε τις πολλές κούρσες αφού δεν είχε και χώρο.Παρόλα αυτά είχε τελικές πάσες για γκολ. Άντον

Μάγκλιτσα: Σκόραρε και μέχρι το γκολ του αλλά και μετά ήταν ο κύριος εκφραστής των τελικών προσπαθειών προς την εστία.Αφού σκόραρε περνά στους διακριθέντες.

Φώτης Παπουλής: Βαρόμετρο ο Ελλαδίτης που μπήκε στο παιχνίδι,άνοιξε χώρους σκόραρε και βοήθησε να μην αγχωθεί η ομάδα.Πολύ καλός όπως προαναφέραμε.

Εμίλιο Ζελάγια: Χωρίς να κάνει το κάτι ιδιαίτερο και μόνο με την παρουσία του,βοήθησε αφού απασχολούσε και αυτός τους αμυντικούς,αφού είναι καλός και χωρίς την μπάλα.

Σάσα Μάρκοβιτς: Πήρε λεπτά συμμετοχής ο Σέρβος,σκόραρε αλλά κακώς του ακυρώθηκε.Χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και θα τον πάρει για να είναι έτοιμος στα μπαράζ.

Προπονητής: Ξεκίνησε με το 4-2-3-1 αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.Το γύρισε στο ημίχρονο και κλείδωσε τους 3 βαθμούς.Η ομάδα μας έπαιξε όσο χρειαζόταν,πιστεύω όμως πως μας έδωσε κάποια στοιχεία για αυτή την περίοδο.Φαίνεται πως αυτή την στιγμή μας ταιριάζει το 4-4-2 ή το 4-4-1-1 έχοντας πίσω από τον επιθετικό κάποιον πιο ευέλικτο ποδοσφαιριστή παρά ένα δεκάρι,αφού ο Ντα Σίλβα ταλαιπωρείται και ο Μαρτίνες δεν είναι σε φόρμα.Δεύτερο σημείο είναι πως ο Σκέμπρι δεν βοήθησε και πάλι στα πλάγια και αφού η ομάδα ρολάρει παίζοντας με 2,ίσως πρέπει να πάρει λεπτά σε αυτή την θέση.Μην ξεχνάμε πως και στο παρελθόν τα καλά του παιχνίδια εκεί τα έκανε. Κλείνοντας την παρένθεση και επιστρέφοντας στο παιχνίδι,η ομάδα έπαιξε στην ταχύτητα που έπρεπε και καθάρισε ένα ύπουλο παιχνίδι,πηγαίνοντας στο τελευταίο ντέρπι της κανονικής περιόδου με καθαρό μυαλό.

Comments
To Top