ΑΝΤΡΕΣ

Τους βαθμούς και συνεχίζουμε!

Σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο αφού παρά την υπεροχή μας ήμασταν ανούσιοι στην τελική προσπάθεια. Με την έναρξη όμως και με τις αλλαγές που έγιναν η ομάδα μας κατάφερε να πάρει γρήγορα προβάδισμα και στη συνέχεια με δεύτερο γκολ να απλοποιήσει τα πράγματα και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα “ύπουλο” παιχνίδι για ευνόητους λόγους!

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να κερδίζει κόρνερ που μετά από ασυνεννοησία στην εκτέλεση του παραλίγο να έχουμε συνέπειες, ενώ στο 3΄ο Άλεφ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε να βρει τους χώρους για να πετύχει το γκολ αλλά ο αντίπαλος έκλεινε καλά στην άμυνα. Παρά την κατοχή της μπάλας ήμασταν ανούσιοι και επιπόλαιοι στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το πρώτο μισάωρο να κυλήσει χωρίς κάποια ευκαιρία.

Στο 38΄μετά από καταπληκτική πάσα του Άλεφ στον Σκέμπρι, ο Μαλτέζος δυσκολεύτηκε να κάνει όπως ήθελε το κοντρόλ με αποτέλεσμα να μην τελειώσει σωστά τη φάση. Στο 44΄έγινε η καλύτερη φάση για την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαγκλίτσα να πλασάρει αλλά η μπάλα να περνά έξω. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να έχει μεν την κατοχή αλλά αυτή να είναι ανούσια με αποτέλεσμα να χάνεται ένα ημίχρονο στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας να πάρουν τη νίκη!

Με δυο αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με τον Παπουλή και Ζελάγια να παίρνουν τη θέση των Νυα Σίλβα και Σκέμπρι. Στο 48΄ήρθε το πολυπόθητο πρώτο γκολ αφού μετά το δυνατό σουτ του Άλεφ μέσα από την περιοχή, ο Μαγκλίτσα πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα! Στο 50΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας αφού μετά από αντεπίθεση του αντιπάλου αφού η άμυνα μας βρέθηκε σε ανισορροπία. Καλή και πάλι απόκρουση στο 54΄από τον Βάλε που έσωσε σουτ του αντιπάλου. Στο 67΄διπλή καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να χάνει και πάλι ένα “άχαστο” τετ α τετ, ενώ ο Ζελάγια στη συνέχεια με γυριστό από πλάγια ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να “εκτιναχθεί” και να διώξει σε κόρνερ!

Στο 75΄ήρθε το δεύτερο γκολ όταν ο Παπουλής με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ μετά το γκολ έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον νεοαποκτηθέντα Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Μαγκλίτσα! Στο 78΄ο Μάρκοβιτς σκόραρε με κεφαλιά αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον επόπτη γραμμών να ελέγχεται στη συγκεκριμένη φάση. Μετά και το δεύτερο γκολ οι ποδοσφαιριστές μας έριξαν ρυθμούς, αλλά δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από τον αντίπαλο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεων τα οποία κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με την ομάδα μας να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη!

 

Comments
To Top