ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Σκληρό καρύδι αλλά συνήθως φεύγουμε νικηφόρα!

Συνολικά, η ομάδα μας αντιμετώπισε την Δόξα Κατωκοπιάς30 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 18 φορές, ποσοστό 60%, έχασε 3φορές,(η μια στα χαρτιά), ενώ τα υπόλοιπα 9 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα οΑπόλλωνας προηγείται με 57-25.

Εκτός έδρας,σε αγώνες Α’ φάσης, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε την Δόξα 13 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 7 φορές, ποσοστό 54%, έχασε 2 φορές ενώ τα υπόλοιπα 4 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 22-10.

Από την περίοδο 2012/13 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στην Δόξα η ομάδα μας μετράει 4 νίκες, και μια ήττα με ποσοστό επιτυχίας 80%.

Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 9 γκολ (1,8 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 2 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 2 φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 7 από τα 9 γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο Β’ ημίχρονο, 3 εξ αυτών στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ στα 2 από τα 5 αυτά παιγνίδια κερδίσαμε πέναλτι τα οποία

μετατράπηκαν και τα 2 σε γκολ!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στην μια και μοναδική φορά στην οποία ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί από το Α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη, με 3-1,σε τρεις περιπτώσεις τα παιγνίδια έληξαν ισόπαλα στο Α’ ημίχρονο 0-0 ενώ μια φορά χάναμε με 1-0 στο Α’ ημίχρονο και κάναμε την ολική ανατροπή κερδίζοντας με 3-1!

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στην Δόξα έχουν σκοράρει οι Παπουλής,Μαγκλίτσα και Ντα Σίλβα από 1 γκολ.

Η προϊστορία κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς σε εκτός έδρας αγώνες Α’ Φάσης από το 2012/13 και μετέπειτα:

 

Comments
To Top