ΑΝΤΡΕΣ

Παίζουν όλα και για την μάχη παραμονής στην Bet on Alfa

Το Παγκύπριο πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν σήμερα τέσσερις αγώνες με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Bet on Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και εξαιρετικές αποδόσεις και για τα σημερινά ματς που μπορείτε να βρείτε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonafla.com.cy.

Προσφέρονται από την Bet on Alfa αποδόσεις για τα τρία από τα τέσσερα σημερινά ματς που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα θα γίνει στις 17:00 ο αγώνας Άρης-Πάφος και στις 18:00 το Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός, ματς που χαρακτηρίζεται τελικός παραμονής, ενώ στις 19:00 η ΑΕΚ φιλοξενεί στην «Αρένα» την Αλκή.

Αρχίζοντας από το Άρης-Πάφος, σύμφωνα με τις αποδόσεις της Bet on Alfa δεν ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο φαβορί, με τον Άρη με απόδοση 2.10 να είναι η ομάδα που έχει την χαμηλότερη απόδοση για τη νίκη. Στο 3.20 προσφέρεται το διπλό για νίκη της Πάφου και στο 3.25 το ισόπαλο αποτέλεσμα. To over 2.5 goals έχει απόδοση 2, το under 2.5 goals 1.65, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.85.

Όσον αφορά το ματς τελικός για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό, με απόδοση 1.55 οι γηπεδούχοι προβάλλουν σαν το φαβορί για τη νίκη.

Το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 5.30, ενώ στο 3.85 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.70 είναι η απόδοση του over 2.5 goals και στο 1.95 το under 2.5 goals, ενώ στο 1.75 είναι η απόδοση για το Goal – Goal.

Με απόδοση 1.15 η ΑΕΚ είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στο ματς με την Αλκή στην «ΑΕΚ Αρένα». Το διπλό για νίκη της Αλκής έχει απόδοση 15, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 6.50. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.50, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2.35, ενώ στο 2.45 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.
Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top