ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα παρά την προσπάθεια!

Δεν έφτανε η προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου για να πάρει η ομάδα μας δεύτερη συνεχόμενη νίκη και έχασε από τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας με 82-73!

Η ομάδα μας μετά το πέρας της πρώτης περιόδου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 πόντους, 22-20. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, έσπασε η μπασκέτα με αποτέλεσμα να έχουμε διακοπή για περίπου τριάντα λεπτά μέχρι να αντικατασταθεί. Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα μας έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο με την αστοχία της και τα λάθη να πάρει μια διαφορά έντεκα πόντους και να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με 41-30!

Το τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς με αποτέλεσμα να μειώσει τη διαφορά στους εννέα πόντους, ενώ την τελευταία περίοδο συνέχισε την προσπάθεια της έχοντας ως στόχο τη νίκη. Παρά την προσπάθεια της η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη και έχασε με

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 41-30, 60-51, 82-73.

Η ομάδα μας(Λούκας Αντωνίου): Παντούρης(5), Μαντοβάνης, Filler(24), Olisemeka(6), Turman(12), Blackmon(9), Σωφρονίου, Αγγόνας, Τομπάζος(3), Ηλιάδης, Μακρύγιαννης και Samuels(14).

Comments
To Top