ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Σε ένα πολιτισμένο κράτος η πρώτη καμπάνα θα έπεφτε από την ίδια του την ομάδα»

Στην στήλη ΟΠΑΔΙΚΑ στην ιστοσελίδα των οργανωμένων μας  αναρτήθηκε ένα κείμενο γεμάτο νόημα και ουσία.

Αναλυτικά:

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Αυτά έχει το ποδόσφαιρο μάγκες. Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτός που το αξίζει. Ο δρόμος είναι μακρύς και πλέον έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Όπως έχουμε ξαναναφέρει ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ!

Η ομαδάρα μας γονάτισε για ακόμη μια φορά τα καλομαθημένα. Η απόλυτη ηδονή να βλέπεις τους ποδοσφαιριστές των εκατομμυρίων της βρωμιάς, να κατεβαίνουν χεσμένοι στο γήπεδο με τα πόδια τους να τρέμουν. Η απόλυτη ξεφτίλα γι’ αυτούς να παίζουν κλεφτοπόλεμο και αντιποδόσφαιρο με καθυστερήσεις σαν μικρή ομαδούλα. Τρέμουν και το δείχνουν. Μας φοβούνται και αυτό είναι πια ολοφάνερο!

Λίγο η αστοχία, λίγο πολύ η ατυχία, έπαιξαν τον δικό τους ρόλο με την ομάδα μας να μην καταφέρνει το τελειωτικό χτύπημα στην ομάδα του παρακράτους. Το “κοκκαλούι του πουπούξιου” το βαφτίζουν “μέταλλο” προσπαθώντας να πουλήσουν σανό στα πρόβατα και ο κόσμος γελάει ξανά με την κατάντια τους..

Δεν θα καταπιαστούμε με τον “χειρούργο” και τα επιτεύγματα του, έχουμε συνηθίσει σε αυτά άλλωστε. Η ομάδα μας εξάλλου έχει προετοιμαστεί για να ξεπερνά κάθε “εμπόδιο” εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό απαιτεί η πικρή πραγματικότητα στο ταλαιπωρημένο μας πρωτάθλημα, δεν παραμυθιαζόμαστε!

Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε και να μην καταδικάσουμε τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και τις στημένες πέννες που έκαναν γαργάρα ακόμη μια απαράδεκτη, αντιαθλητική και προκλητική ενέργεια του παίκτη συνώνυμο της “ασυλίας” με το παρατσούκλι “πεναλτάκιας”!

Είναι απορίας άξιο πως ένας αλλοδαπός που ζει και βγάζει το ψωμί του στο νησί μας μπορεί να βρίζει χιλιάδες κόσμου στην κερκίδα, να προχωρά σε προκλητικές ενέργειες και γενικά να συμπεριφέρεται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο χωρίς την παραμικρή επίπτωση.

Σε ένα πολιτισμένο κράτος η πρώτη καμπάνα θα έπεφτε από την ίδια του την ομάδα η οποία του παραχώρησε το αρχηγόσημο, δεν περιμένουμε όμως τίποτα ανάλογο από το Σωματείο της πουστιάς και της λαμογιάς. Αυτοί αντιθέτως του έχουν εξασφαλίσει αιώνια ασυλία.. και επικροτούν τις ενέργειες του στρουθοκαμηλίζοντας.

Καλούμε την Διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως απαιτήσει την παραδειγματική του τιμωρία, όπως και τον ίδιο όπως απολογηθεί δημόσια προς τον περήφανο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

 

Εμείς συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα μέχρι την τελική δικαίωση.

Σηκώνουμε ξανά το ανάστημα μας αδέρφια.

Προχωράμε με τα λάβαρα μας ψηλά να κυματίζουν περήφανα.

Σε αυτήν την μάχη παίζονται πολύ περισσότερα από μια απλή κούπα.

Ταυτιζόμαστε απόλυτα με τον αγώνα για το καθαρό και το τίμιο απέναντι στο βρώμικο και στο σάπιο γι’ αυτό και θα κερδίσουμε!

 

​ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

 

Comments
To Top