ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Καλύτερη μεν η ομάδα μας ωστόσο έχασε από τον ΑΠΟΕΛ με 1-2!  Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δυστυχώς για αυτόν τα λάθη του τερματοφύλακα φαίνονται όταν γίνουν γκολ και ο Πορτογάλος ενώ δεν είχε αρκετή δουλειά μέχρι το 1-2, υπέπεσε σε ακόμη μια λάθος έξοδο που έφερε το προβάδισμα στον αντίπαλο.Στην συνέχεια κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι αλλά δεν ευτύχησε η ομάδα να ισοφαρίσει.Είναι το τέταρτο λάθος σε ντέρπι και πρέπει να δουλέψει πιο πολύ σε τέτοιες φάσεις,ειδικά στα ντέρπι,δηλαδή με ομάδες που δουλεύουν πολύ τις στατικές.

Ζοάο Πέδρο: Πολύ καλός ο Πορτογάλος που ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και έδωσε και το κάτι παραπάνω στην επίθεση παρόλο που ο αντίπαλος προσαρμόστηκε στην αναχαίτιση της δεξιάς πλευράς.

Ζάντερ Σαντάνα: Συνεπής αμυντικά,σαφώς βελτιωμένος δεν έδωσε το παραμικρό χώρο στον αντίπαλο για να τον εκμεταλλευτεί.Έδωσε βοήθειες και επιθετικά.

Έκτορ Γιούστε: Άριστος αμυντικά,ακόμα και όταν όλοι βγήκαν μπροστά.Έκοψε αρκετές αντεπιθέσεις και βοήθησε στην οργάνωση του παιχνιδιού από πίσω.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Στα ίδια μήκη κύματος και ο Γάλλος που είχε πάρα πολύ καλή απόδοση.Μάρκαρε σωστά και βοήθησε και στο παιχνίδι από πίσω.

Άλαν Σόουζα: Σίγουρα δεν είναι Σακέτι αυτή την στιγμή αλλά μπήκε στο παιχνίδι και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και οργανωτικά.

Άλεφ ντο Σάντος: Ο καλύτερος του γηπέδου.Ασιστ,με λίγη τύχη θα χριζόταν και σκόρερ.Απίστευτος στην μεσαία γραμμή,έκοβε και οργάνωνε,δίνοντας ρυθμό στην ομάδα.

Φώτης Παπουλής: Ορεξάτος ο αρχηγός,έκανε το παιχνίδι του αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Αντόνιο Γιάκολις: Τα ίδια και για τον νεαρό Κροάτη που έκανε πολύ καλό παιχνίδι αλλά δεν του βγήκαν οι τελικές πάσες.Παίκτης ψυχολογίας που κάνει πάνω από δέκα τελικές πάσες κάθε παιχνίδι.Αν δεν του βγουν οι πρώτες τότε χάνει την.ηρεμία του.Κάποιος ας του πει πως και οι 2 τελευταίες να του βγαίνουν δεν έχει σημασία.Αν έβγαιναν όλες οι τελικες στους ποδοσφαιριστές θα τελείωναν οι αγώνες με 7 και 8 γκολ.

Εμίλιο Ζελάγια: Δεν έπιασε τα στάνταρ του προηγούμενου παιχνιδιού αφού ήταν καλά κλεισμένος και δεν τροφοδοτήθηκε.

Άντον Μάγκλιτσα: Σκόραρε ένα δύσκολο γκολ και θα μπορούσε ακόμη ένα αν ήταν πιο ψύχραιμος ή πιο συγκεντρωμένος.Σε γενικές γραμμές έκανε καλό παιχνίδι.

Άλεξ ντα Σίλβα: Δεν βοήθησε όσο μας έχει συνηθίσει.Φανερά επηρεασμένος από το πρόβλημα του.Ελπίζω να μπορέσει να δώσει στα play off βοήθειες βγάζοντας τον καλό του εαυτό.

Αντρέ Σκέμπρι: Δεν βοήθησε στα πλάγια αφού δεν έχει την εκρηκτικότητα για να ανοίξει χώρους.Όταν πέρασε σαν δεύτερος επιθετικός,κέρδισε την κόκκινη κάρτα και γενικά μπήκε πιο πολύ στο παιχνίδι.

Αντριάν Σαρδινέρο: Δεν έδωσε αυτά που περίμενε ο προπονητής όταν τον έβαλε στο παιχνίδι.Είναι περισσότερο για παιχνίδια τακτικής.

Προπονητής: Έβγαλε την ομάδα που κέρδισε 0-4 με μοναδική αλλαγή τον Σακέτι.Κυρίαρχη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε,έφτιαξε φάσεις,χωρίς να κινδυνέψει.Μοναδικό ψεγάδι όταν μπήκαν στο τρυπάκι των αντιπάλων που προκαλούσαν και γέμισαν νεύρα χωρίς λόγο.Αδράνεια στο πρώτο γκολ και λάθος στο δεύτερο,έφεραν τον προπονητή σε 7 λεπτά να σκέφτεται πως θα γυρίσει το σκορ,εκεί που σκεφτόταν πως θα το τελειώσει με ένα δεύτερο γκολ.Σωστό το σκεπτικό των αλλαγών του,παρόλο που δεν πήρε αυτά που ανέμενε.Θεωρώ πως ο Σκέμπρι μπορεί γενικά να αγωνιστεί σαν δεύτερος,ειδικά σε παιχνίδια που η ομάδα θα ξεκινά με δύο,αφού δεν έχει τρίτο κλασσικο φορ.Έστω και αν χάσαμε θεωρώ πως το κοουτσάρισμα ήταν πάρα πολύ καλό και πριν τον αγώνα και κατά την διάρκεια.Ο Απόλλωνας διαθέτει την καλύτερη ομάδα,διαθέτει αυτοματισμούς και επιθετικές επιλογές.Μοναδικός τρόπος να τον σταματήσουν είναι η ανακοπή του ρυθμού με φάουλ,και ο εκνευρισμός των ποδοσφαιριστών που θα οδηγήσει το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.Αν οι ποδοσφαιριστές δεν “τσιμπάνε” τότε η διαφορά μας είναι μεγάλη.Και τα επόμενα παιχνίδια το δόλωμα θα μπαίνει συχνά.Συνεχίζουμε!

Comments
To Top