ΑΝΤΡΕΣ

Πρώτη ήττα…

Δεν τα καταφέραμε να πάρουμε άλλη μια νίκη δυστυχώς και ήρθε η πρώτη ήττα για την ομάδα μας, που όμως δεν μας σταματά και συνεχίζουμε την πορεία μας προς τον τίτλο!

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και σε πολύ αργούς ρυθμούς κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με την ομάδα μας να προσπαθεί να κρατήσει μπάλα και να βγει στην επίθεση. Πρώτο σουτ με τον Άλεφ στο 14΄που ο τερματοφύλακας απέκρουσε με δυσκολία, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό από δεξιά ο Γιάκολις έβγαλε την πάσα που δεν βρήκε κανένα. Στο 18΄μια παράλληλη πάσα του Πέδρο στην περιοχή δεν πρόλαβε ο Ζελάγια να την ακουμπήσει και να τη στείλει στα δίκτυα.

Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Γιακολις στο 26΄να σουτάρει και να σώζει σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ μετά την εκτέλεση του κόρνερ με παράλληλη μπαλιά του Άλεφ, ο Μαγκλίτσα με πλασέ έκανε το 1-0 στο 27΄. Μετά και το γκολ οι ποδοσφαιριστές μας πήραν τον έλεγχο του αγώνα και ήταν αυτοί που γινόντουσαν πιο επικίνδυνοι καθώς με σωστό ποδόσφαιρο έφερναν τη μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου. Ευκαιρία για την ομάδα μας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Άλεφ να πιάνει την κεφαλιά και να σώζει ο τερματοφύλακας, ενώ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ημιχρόνου δεχθήκαμε την ισοφάριση για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με ισοπαλία 1-1.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στο 47΄η ομάδα μας έχασε ευκαιρία με τον Πέδρο να γυρίζει στην περιοχή, ο Παπουλής να σουτάρει αλλά η μπάλα να κοντράρει και να περνά σε κόρνερ. Στο 52΄δυστυχώς για την ομάδα μας σε μια αδράνεια της άμυνας μας σε κόρνερ δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και πλέον ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε.  Στο 58΄σ΄ένα φάουλ της ομάδας μας στην περιοχή του αντιπάλου ο αντίπαλος τερματοφύλακας φάνηκε να περνά τη γραμμή του τέρματος. Στο 64΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Παπουλή.

Οι ποδοσφαιριστές μας μετά και το γκολ που δέχθηκαμε ανέβηκαν στο γήπεδο προσπαθώντας για την ισοφάριση κάπου στην τελική πάσα υστερούσαμε. Στο 73΄έγινε και η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να παίρνει τη θέση του Ζελάγια! Στο 74΄η ομάδα μας απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο αντίπαλος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 75΄δύο καταπληκτικές ευκαιρίες με τον Ντα Σίλβα να εκτελεί απευθείας φάουλ και η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο, ενώ η ομάδα μας αφού επανήλθε ο Γιάκολις πλάσαρε ωραία αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια!

Στο 81΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Άλαν. Στο 84΄ο Ρομπέρζ βρήκε πολύ έξυπνα τον Μγκλίτσα στην περιοχή που καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 87΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας και της έδωσε την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι όμως που δεν ερχόταν. Αδύναμη κεφαλιά του Ρομπέρζ στο 89΄δεν έφερε αποτέλεσμα μετά από σέντρα του Ντα Σίλβα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων με την ομάδα μας να κάνει ύστατη προσπάθεια για την ισοφάριση κάτι που όμως δεν έφερε αποτέλεσμα με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα με 2-1!

Comments
To Top