ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο πιο γνωστός λεγεωνάριος Θρυλικός οπαδός!

Για πάρτι του «Θεού» κάνει δυο φορές το χρόνο το δρομολόγιο Γερμάνια-Κύπρος γιατί έχει «κολλήσει» το Απολλωνίστικη τρέλα  και μάλιστα  σε τεράστιο βαθμό! Ο γνωστός Φυγάς   μίλησε στην sportbuzzer.de για το μεγάλο του πάθος που λέγεται Απόλλων και το πως ξεκίνησε αυτό.

Αναλυτικά:

Για την αγάπη που τρέφει για τον Απόλλωνα και την Κύπρο:

“Η αγάπη για τον Απόλλωνα ξεκίνησε από τα δύο παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Hertha BSC 1999 με την Ανόρθωση και το 2002 με το ΑΠΟΕΛ. Η Hertha διέμενε στη Λεμεσό. Επισκέφτηκα μια συνάντηση των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα και από εκεί συνεχίστηκαν όλα. Ο Bernd Stange οδήγησε τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα το 2006. Ταξίδευα όλο και πιο συχνά και βέβαια έκανα πολλούς φίλους. Η Κύπρος είναι μια όμορφη χώρα και η φύση είναι διαφορετική. Όλοι οι άνθρωποι εκεί είναι φιλόξενοι, έτσι είναι και οι οπαδοί. Κατά μέσο όρο, ίσως 5000 θεατές πηγαίνουν στα εγχώρια παιχνίδια του Απόλλωνα. Οι άνθρωποι είναι ευγνώμονες στο ότι υπάρχει ένα επιπλέον άτομο από τη Γερμανία που παρακολουθεί το σύλλογο”.

Για το τι συμβαίνει όταν έρχεται στην Κύπρο

“Μερικές φορές δεν ξέρω πού να πάω πρώτα. Οι άνθρωποι πάντα με χαιρετούν θερμά και σε ένα μαγαζί έχω ακόμη και δωρεάν ποτά και φαγητό. Το 2015 έλαβα μια πλάκα τιμής ως τον πιο πολύτιμο υποστηρικτή του συλλόγου. Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο. Την σεζόν 2014/15 ήμουν με τον σύλλογο ακόμα και στο Mönchengladbach, όταν ο Απόλλων έχασε 0- 5 στο Europa League. Ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα να είσαι Γερμανός και να στηρίζεις μια ομάδα από την Κύπρο”.

Για τους αγώνες του Απόλλωνα που παρακολουθεί:

“Πετάω για την Κύπρο δύο φορές το χρόνο. Φυσικά, παρακολουθώ επίσης τα παιχνίδια στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο”.

Για το τι εύχεται στον Απόλλωνα:

“Έχω χτίσει τόσες πολλές φιλίες εκεί, αισθάνομαι άνετα στην Κύπρο. Εφόσον είμαι υγιής, δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο για μένα. Φυσικά, εύχομαι ο Απόλλωνας να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του”.

Εδώ το δημοσίευμα: http://www.sportbuzzer.de/artikel/marco-haase-solange-ich-gesund-bin-wird-es-fur-mich-nichts-anderes-geben/

 

Comments
To Top