ΑΝΤΡΕΣ

Εισιτήρια στο γήπεδο και μέτρα ασφαλείας!

Ο Απόλλωνας ενημερώνει τον κόσμο του για τα εισιτήρια και τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι για τον σημερινό εντός αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA (ώρα 17:00) στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό, τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 15:30.

 Εισιτήρια πωλούνται και στο Apollon Official Store, το οποίο βρίσκεται στη οδό Γλάδστωνος 69, μέχρι τις 14:30.(τηλ. 2535 1954).

 Η τιμή των εισιτηρίων:

 Kανονικό: 15 ευρώ

 Μαθητικό: H αναλογία που απαιτείται επί των εκδομένων εισιτηρίων, έχει εξαντληθεί μέσα από τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Teens και Gold Teens. Διατίθεται όμως επιλογή εισιτηρίου “STUDENT” μέσα από το νέο ONLINE οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων “Family Pack”.

 Παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

 Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους και μέσω της υπηρεσίας ONLINE. μέχρι τις 14:30.

 Εν όψει του αγώνα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

 Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30. Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οργανωμένων οπαδών, θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

 Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας ΑΠΟΕΛ, θα παραχωρηθεί η ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσει η είσοδος αρ. 3 και 4 του σταδίου. Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι αρ.1 και αρ.2.

 Στο γήπεδο θα λειτουργήσουν ταμεία μόνο για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και είσοδος στους φίλαθλους θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο.

 Για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο μετά και τις αποφάσεις τις Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για την πάταξη της Βίας στα γήπεδα.

 Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Χριστοφή Εργατούδη – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Στ. Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου.

 Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να κατευθυνθούν προς το στάδιο μέσω του αυτοκινητόδρομου στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας και ακολούθως στην οδό Αγίας Φυλάξεως, όπου με τις υποδείξεις των τροχονόμων, θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου. Όταν γεμίσουν οι χώροι στάθμευσης στη γύρω περιοχή του σταδίου η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί εντελώς για την τροχαία κίνηση και οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθμεύουν στη γειτνιάζουσα περιοχή, κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την υπόλοιπη τροχαία κίνηση.

 Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Αναστάση Αντρέου, από η ώρα 15:30, μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

 Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κρανών μοτοσικλετιστών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην είσοδο αρ.1 – 2 και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στην είσοδο αρ.3.

 Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

 Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

 Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης, που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου, για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

 Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη περιοχή του Τσιρείου Σταδίου, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

 Γραφείο Τύπου

 Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top