ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για Μάρκοβιτς και αγώνα με ΑΠΟΕΛ…

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδα μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τον Μάρκοβιτς είπε: «Το μεσημέρι αναμένεται στην Λεμεσό και θα περάσει από τις ιατρικές και αν τα αποτελέσματα είναι αυτά που πρέπει τότε θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας. Ασχολήθηκε σχολαστικά μαζί του, τους τελευταίους δυο μήνες. Γοήτευσε με τα χαρακτηριστικά του. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να ενταχθεί στην ομάδα μας. Είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες και θα έπρεπε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε υπομονή για να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας. Σίγουρα ήταν μια από τις πιο δύσκολες διαπραγματεύσεις των τελευταίων ετών. Αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία και στις τρεις θέσεις του άξονα, 6,8 και 10 με περισσότερη έφεση στον αριθμό 8. Θα πάρει τη θέση του Μπεντόγια»

Σχετικά με τον κόσμο: «Έχουν μείνει λιγότερα από δυο χιλιάδες εισιτήρια και αναμένεται πως θα εξαντληθούν τα εισιτήρια»

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι της σειράς. Είναι το ψυχολογικό κομμάτι που μετρά για τη συνέχεια. Είναι τριπλής παραλλαγής και θα είναι διαφορετικό από το παιχνίδι του ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι διαφορετικός. Εμείς όμως έχουμε καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι για να κερδίσουμε»

Για το θέμα της ταυτοποίησης είπε: «Υπάρχει συνάντηση το απόγευμα στη Λευκωσία ανάμεσα στις 6 μεγάλες ομάδες. Η θέση του Απόλλων θα δημοσιευθεί από τον πρόεδρο»

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός μόνο ο Σακέτι με κάρτες. Το απόγευμα θα υπάρξει προπόνηση με τη παρουσία του προέδρου»

Comments
To Top