ΑΝΤΡΕΣ

Νέες αποδόσεις για τον πρωταθλητή Κύπρου στην Bet on Alfa

Με απόδοση 1.90, παραμένει το ΑΠΟΕΛ σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Παγκύπριου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας σύμφωνα με την Bet on Alfa. Οι αποδόσεις διαφοροποιήθηκαν μετά το διπλό με 4-0 που πέτυχε ο Απόλλωνας απέναντι στο ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη βδομάδα και πλέον οι αποδόσεις των δύο ομάδων για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα είναι κοντά.

Συγκεκριμένα με το 1.90 προβάλλει σαν φαβορί το ΑΠΟΕΛ, ενώ η απόδοση του Απόλλωνα για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή είναι 2.30. Ανόρθωση και ΑΕΚ έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση και συγκεκριμένα 9 για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά τις ομάδες που συμπληρώνουν την εξάδα η απόδοση της Ομόνοιας για να κατακτήσει τον τίτλο είναι 41 και της ΑΕΛ 51.

*Οι πιο πάνω αποδόσεις για τον πρωταθλητή ισχύουν μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 17:00.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top