ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μια ΟΜΑΔΑ, μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!(Φώτος)

Από το Καλοκαίρι και το πρώτο μέρος της ευρωπαϊκής μας πορείας που μας έδωσε την πρόκριση στους ομίλους φάνηκε ότι αυτή η ομάδα έχει αυτό το κάτι άλλο που λαχταρούσαμε. Φάνηκε ότι αυτή η ομάδα είχε το «μέταλλο» που χρειάζεται για να επιτύχει τους στόχους της κόντρα στις «γνωστές» αντιξοότητες που θα συναντούσε στην πορεία της.

Τσαγανό, ποδοσφαιρική μαγκιά, πάθος, θέληση, αγωνιστικό πλάνο μα πάνω από όλα είχε αυτό το ομαδικό και οικογενειακό κλίμα που συμπαρασύρει στο διάβα του καθετί που θα σταθεί εμπόδιο.

Σήμερα, τελευταίες μέρες του πρώτου μήνα του νέου χρόνου, αυτή η οικογένεια βρίσκεται να έχει επιτύχει τους δύο πρώτους φετινούς της στόχους, με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και την πρόκριση στους ομίλους και να βλέπει με μάτι που γυαλίζει τους άλλους δύο από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο δημιουργός αυτής της οικογένειας, ο Σωφρόνης Αυγουστή, μεταδίδει το πνεύμα του νικητή καθημερινά στο Κολόσσι, άλλωστε είναι κάτι που έκανε και στις μικρές ομάδες του Θρύλου μας όταν δούλευε!

Στον αγώνα «όνειρο» της προηγούμενης Τετάρτης μέσα από τις φωτογραφίες φάνηκε ξεκάθαρα το οικογενειακό κλίμα και η σχέση που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Κάθε φωτογραφία αποτύπωνε όλα αυτά που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας, που αν συνεχίσει μ΄αυτά τα συστατικά η επιτυχία είναι δεδομένη!

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που διαλέξαμε και θα διακρίνεται όλα αυτά που κάνουν την ομάδα μας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

 

 

Comments
To Top