ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Με οδηγό τα τελευταία 2 χρόνια!

Ο Απόλλωνας αντιμετώπισε το ΑΠΟΕΛ συνολικά 126 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 26 φορές, ποσοστό 21%, έχασε 66 φορές ενώ τα υπόλοιπα 34 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα το ΑΠΟΕΛ προηγείται με 220-134.

Εκτός έδρας, η ομάδα μας αντιμετώπισε το ΑΠΟΕΛ 57 φορές σε αγώνες της Α’ φάσης. Η ομάδα μας κέρδισε 6 φορές, ποσοστό 11%, έχασε 37 φορές ενώ τα υπόλοιπα 14 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα το ΑΠΟΕΛ προηγείται με 114-50.

Από το 2012/13 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ο Απόλλωνας μετράει 3 ήττες, μια νίκη και μια ισοπαλία έχοντας σκοράρει 3 γκολ δηλ. μέσο όρο 0,6 γκολ ανά παιγνίδι και έχοντας δεχτεί 5 γκολ δηλ. μέσο όρο 1 γκολ ανά παιγνίδι καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του μία μόνο φορά.

Στα 5 αυτά παιγνίδια στην μια φορά που ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί από το Α’ ημίχρονο ηττήθηκε ενώ και τα 5 συνολικά γκολ που έχουμε δεχτεί στους τελευταίους 5 αγώνες μας στο ΓΣΠ όλα έχουν σημειωθεί στο Β’ ημίχρονο! Χαριτολογώντας θα λέγαμε ότι αν οι αγώνες στο ΓΣΠ τα τελευταία 5 χρόνια τελείωναν στο Α’ ημίχρονο τότε ο Απόλλωνας αντί για τέσσερεις βαθμούς θα είχε σχεδόν διπλάσιους βαθμούς, επτά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία 5 χρόνια σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης μόνο την περσινή και προπέρσινη περίοδο καταφέραμε να σκοράρουμε στο Β’ ημίχρονο και αποδράσαμε από τη Λευκωσία αήττητοι με μια νίκη και μια ισοπαλία.

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης έχει σκοράρει μόνο ο Άλεξ Ντα Σίλβα!

Η προϊστορία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ από το 2012/13 και μετέπειτα σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης:

 

 

 

Comments
To Top