ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Εικοστή πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, ενώ είχαμε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, Ισπανία και Πορτογαλία για Χάμπο και Ιωσηφίδη. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαμε και τη Β΄κατηγορία.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν ήταν στην αποστολή στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Navalcarnero.(1-0)

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Ήταν εκτός αποστολής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα λόγω τραυματισμού.(0-1)

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδα του κόντρα στη Δόξα.(0-1)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο.(3-0)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αγία Νάπα.(1-2)

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Vitoria Guimaraes.(3-1)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 67΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο.(3-0)

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή.(4-0)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν ήταν στην αποστολή στον εκτός έδρα αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π.(4-3)

Λεωνίδας Κυριάκου(ΘΟΙ Λακατάμιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Π.Ο Ξυλοτύμπου 2006.

Comments
To Top