ΑΝΤΡΕΣ

Σούπερ ντέρμπι, με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην Bet on Alfa

Ντέρμπι πολύ μεγάλης σημασίας για την έκβαση της μάχης του τίτλου θα γίνει στις 16:00 στο ΓΣΠ. Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ με φόρα από τις συνεχόμενες επιτυχίες και τον αέρα κορυφής που έχει πάρει, υποδέχεται την ΑΕΚ που με τη σειρά της δείχνει ικανή για το βήμα παραπάνω διεκδικώντας το φετινό πρωτάθλημα σε ένα σούπερ ντέρμπι, το οποίο προσφέρεται με σούπερ αποδόσεις και πάρα πολλές επιλογές από την Bet on Alfa.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε για το μεγάλο ντέρμπι κάνοντας τις στοιχηματικές σας επιλογές, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ, με την απόδοση του άσου να είναι στο 1.80. Το διπλό για νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται στο 4, ενώ στο 3.50 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι οι αποδόσεις σχετικά με τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν στο ντέρμπι του ΓΣΠ. Το over 2.5 goals, έχει απόδοση 1.80, ενώ στο 1.85 είναι το under 2.5 goals, στο 2.90 είναι η απόδοση του over 3.5 goals, με την απόδοση του under 3.5 goals να προσφέρεται στο 1.30, ενώ το over 4.5 goals έχει απόδοση 5.10 και στο 1.11 προσφέρεται η απόδοση του under 4.5 goals. Για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ η απόδοση είναι 1.75, ενώ στο 1.90 είναι η απόδοση αν δεν σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο ντέρμπι του ΓΣΠ από την Bet on Alfa, τις οποίες μπορείτε να βρείτε μπαίνοντας στο www.betonalfa.com.cy για να δείτε ολοκληρωμένες τις αποδόσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Επίσης σήμερα θα γίνουν άλλα δύο ματς στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Παγκύπριου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Στις 15:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος» η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Πάφο σε ένα σημαντικό και για τις δύο ομάδες αγώνα. Στο 2.35 είναι η απόδοση για νίκη της Νέας Σαλαμίνας, το διπλό της Πάφου προσφέρεται στο 2.75, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.10 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 1.60 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.90.
Στις 18:00 θα γίνει το τελευταίο ματς της ημέρας στο Τσίρειο στάδιο, ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα. Είναι πολύ μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.15 ο Απόλλωνας για τη νίκη, ενώ η απόδοση για νίκη του Άρη είναι 15 και το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 6.40. Στο 1.55 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 2.20 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.45.

Comments
To Top