ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίξε το ζευγάρι του Β’ γύρου των εκλογών στην Bet on Alfa

Οι προεδρικές εκλογές στην Κύπρο πλησιάζουν με τη διαδικασία του Α’ γύρου να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Η Bet on Alfa προσφέρει αποδόσεις για το ζευγάρι που θα περάσει στο Β’ γύρο, τις οποίες μπορείτε να κάνετε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που προσφέρει η Bet on Alfa, επικρατέστερο δίδυμο για να περάσει στο Β’ γύρο των εκλογών και να διεκδικήσει την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πενταετία 2018-2023 είναι το Νίκος Αναστασιάδης-Σταύρος Μαλάς με απόδοση 1.55.  Στο 2.40 είναι η απόδοση για να αποτελέσει το ζευγάρι του Β’ γύρου το δίδυμο Νίκος Αναστασιάδης-Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ υπάρχει και η επιλογή να ποντάρετε σε οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι, με απόδοση 50.

Επίσης η Bet on Alfa προσφέρει αποδόσεις για το ποιος από τους υποψήφιους θα εκλεγεί στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πενταετία 2018-2023. Ο τωρινός πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είναι το μεγάλο φαβορί για επανεκλογή με απόδοση 1.25, την ίδια ακριβώς απόδοση 6, έχουν οι Σταύρος Μαλάς και Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Λιλήκκας έχει απόδοση 500 και ο Χρίστος Χρίστου 1000.

*Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματα σας για τις προεδρικές εκλογές μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στις 23:59. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και για τις εκλογές για τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top