ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Καλή συνέχεια και στο επανιδείν «Λέο»!

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει το προηγούμενο Σάββατο ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας Λεωνίδας Κυριάκου πάει δανεικός στο ΘΟΙ Λακατάμιας κάτι που επισημοποιήθηκε σήμερα(18/1) και από την ομάδα μας στην επίσημη της ιστοσελίδας.

Παρακολουθώντας τον Λεωνίδα τα τελευταία χρόνια διαπιστώσαμε τον καλό του χαρακτήρα αλλά και το πάθος του για το ποδόσφαιρο και την υπερβολική του αγάπη για την ομάδα μας. Ο Λεωνίδας που προπονείτο με την πρώτη ομάδα ήταν ο αρχηγός της Εφηβικής μας ομάδας, τόσο την περσινή σεζόν που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια αλλά και φέτος αγκαλιάζοντας τα πιο νεαρά παιδιά και δίνοντας τους συμβουλές, κάτι που φάνηκε στον αποχαιρετισμό που έτυχε στο τελευταίο του παιχνίδι. Είναι εδώ και χρόνια βασικό στέλεχος των μικρών μας Εθνικών ομάδων.

Είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα αλλά ακόμα πιο σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός για να πάρει θέση στην πρώτη μας ομάδα. Είναι από τους ποδοσφαιριστές εκείνους που οι δυσκολίες τους κάνουν πιο δυνατούς, άλλωστε ό ίδιος μας το ανέφερε σε πρόσφατη του συνέντευξη.

 

Comments
To Top