ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν θα τοποθετηθούμε για τον Ζοάο Πέδρο, προχωράμε κανονικά».

Ο τίτλος θα κριθεί μέχρι τελευταία αγωνιστική και όχι στα ντέρμπι, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά:

«Εμείς έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Τοπικό ντέρμπι, με αρκετές ιδιαιτερότητες, αντίπαλος που έχει τους δικούς της στόχους».

Για την αδικαιολόγητη πίεση και άγχος: «Ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν οι τρεις ισοπαλίες είναι αυτός που άγχωσε τους παίκτες, όχι το αποτέλεσμα. Ήταν παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε. Ακόμη και χθες είχαμε τις ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Όταν έρθει το εύκολο γκολ, θα έρθουν και οι εύκολες νίκες. Είμαστε εξοικειωμένοι, κάνουμε χρόνια πρωταθλητισμό. Δεν είναι μόνο το 90λεπτό κάθε εβδομάδα. Τα πάντα είναι σε εγρήγορση».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι δύσκολη ομάδα, θα μας βάλει δύσκολα. Εμείς έχουμε τους μεγάλους στόχους, εμείς είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και εμείς πρέπει να κερδίσουμε. Νομίζω η ομάδα που έχει μείνει αρκετά πίσω είναι η Ομόνοια».

Για τον τίτλο: «Ο τίτλος θα κριθεί μέχρι τελευταία αγωνιστική. Αυτός που κάνει θεωρίες και εικασίες ότι θα κριθεί στα δύο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων ή Απόλλων-ΑΠΟΕΛ ή ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, κάνει τεράστιο λάθος. Υπάρχουν βαθμοί ακόμη, όποιος πάρει τους περισσότερους θα πάρει το πρωτάθλημα. Πως θα κριθεί στα ντέρμπι, μαθηματικά δεν βγαίνει η εξίσωση. Όταν δεν είσαι προσεχτικός και συγκεντρωμένος, θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Δεν θα τοποθετηθούμε για τον Ζοάο Πέδρο, προχωράμε κανονικά».

 

 

 

Comments
To Top