ΑΝΤΡΕΣ

Αναστασιάδης ή άλλος πρόεδρος; (Οι αποδόσεις της Bet on Alfa)

Οι προεδρικές εκλογές στην Κύπρο πλησιάζουν με τη διαδικασία του Α’ γύρου να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Η Bet on Alfa προσφέρει αποδόσεις για το ζευγάρι που θα περάσει στο Β’ γύρο, τις οποίες μπορείτε να κάνετε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Ο Νίκος Αναστασιάδης προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί για να επανεκλεγεί στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας με απόδοση 1.25, ενώ την ίδια απόδοση και συγκεκριμένα 6, έχουν οι Σταύρος Μαλάς και Νικόλας Παπαδόπουλος. Απόδοση 500 έχει ο Γιώργος Λιλλήκας για να αποτελέσει το νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ ο Χρίστος Χρίστου έχει απόδοση 1000.

Η Bet on Alfa προσφέρει επίσης αποδόσεις για το ζευγάρι που θα περάσει από τη διαδικασία του Α’ γύρου συγκεντρώνοντας τα ψηλότερα ποσοστά και θα διεκδικήσει την προεδρία για την πενταετία 2018-2023. Επικρατέστερο δίδυμο για να περάσει στο Β’ γύρο των εκλογών είναι το Νίκος Αναστασιάδης-Σταύρος Μαλάς με απόδοση 1.55.  Στο 2.40 είναι η απόδοση για να αποτελέσει το ζευγάρι του Β’ γύρου το δίδυμο Νίκος Αναστασιάδης-Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ υπάρχει και η επιλογή να ποντάρετε σε οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι, με απόδοση 50.

Ο Α’ γύρος των εκλογών θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ο Β’ Γύρος μια βδομάδα αργότερα, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

*Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματα σας για τις προεδρικές εκλογές μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στις 23:59. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και για τις εκλογές για τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top