ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Με πάθος και προσήλωση, οι τρεις βαθμοί θα μείνουν στο λιμάνι!

Ο Απόλλωνας διανύει μια περίοδο δύσκολη, αναφορικά με τον αριθμό αγώνων που υποχρεούται να δώσει στον μήνα Ιανουάριο. Έχει αναφερθεί πολλάκις και η πλειονότητα του κόσμου αντιλαμβάνεται, την ισχύ της εντάσης που ταλανίζει τους ποδοσφαιριστές μας.

Ωστόσο, ο Θρύλος, για τα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα κυριαρχεί, σχεδόν εκμηδενίζοντας την επιθετική ανάπτυξη του αντιπάλου. Έστω κι αν δεν γίνεται κατορθωτή η νίκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ήταν ταμπουρωμένη, και δίχως υπερβολή ανίκανη να ανταλλάξει περισσότερες από δύο πάσες.

Η αρμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή σε σύνολο 6 αγώνων με τις ομάδες της πρώτης εξάδας, έχει μαζέψει 8 βαθμούς, 5 ισοπαλίες και μία νίκη. Πρόκειται για συγκομιδή φτωχή ως προς την ποιότητα, εν συγκρίσει πάντοτε με τις υπόλοιπες ομάδες.

Σε λίγες ώρες στο διάβα της θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ανεβασμένη Ομόνοια Λευκωσίας. Με πάθος και προσήλωση, οι τρεις βαθμοί θα μείνουν στο λιμάνι. Όλοι στο πλευρό του Θρύλου!

Comments
To Top