ΑΝΤΡΕΣ

Ένα υπερπολύτιμο τρίποντο!

Αγχωτική και δύσκολη νίκη για την ομάδα μας κόντρα στην Ομόνοια και πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια που είναι την ερχόμενη Κυριακή με τον Άρη στο Τσίρειο!

Με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να πάρουν την κατοχή του αγώνα ξεκίνησε το παιχνίδι. Στο 5΄σε μια αντεπίθεση της ομάδας μας ο Ντα Σίλβα βρήκε αριστερά τον Παπουλή που γύρισε τη μπάλα στην περιοχή αλλά ο αμυντικός πρόλαβε και την έστειλε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ήταν ισορροπημένο με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να θέλουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 19΄ ο Βάλε απέτρεψε το γκολ του αντίπαλου σε τετ α τετ. Ο ρυθμός μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ανέβηκε με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις αντίπαλες περιοχές. Στο 24΄πολύ καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας που δεν έφερε αποτέλεσμα.

Γκολ στο 28΄για την ομάδα μας με τον Γιούστε να παίρνει το «ριμπάουντ» μετά το φάουλ του Πέδρο και να κάνει το 1-0! Η ομάδα μας συνέχισε να είναι πιεστική και βρισκόταν πλέον με ευκολία στην επίθεση χάνοντας και νέα ευκαιρία στο 33΄με την κεφαλιά του Άλεφ να αποκρούει ο τερματοφύλακας του αντιπάλου. Κλασσική ευκαιρία για την ομάδα μας στο 38΄με τον αμυντικό του αντιπάλου να αποσοβεί το δεύτερο μας γκολ, ενώ η συνέχεια της φάσης είχε ένα γύρισμα της μπάλας στην περιοχή από τον Ντα Σίλβα που δεν βρήκε ποδοσφαιριστή μας. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι καλύτερη και να προηγείται 1-0.

Με τεράστια ευκαιρία ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο για την ομάδα μας στο 47΄ αφού το γύρισμα του Παπουλή έφερε το πλασέ του Σαρδινέρο που μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα δεν μας έκανε η μπάλα τη χάρη και κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα. Νέα τεράστια ευκαιρία με τον Μαγκλίτσα να χάνει εξ επαφής το γκολ μετά από σέντρα του Γιάκολις στο 62΄. Οι ποδοσφαιριστές μας όποτε έβγαιναν στην επίθεση “μύριζε” γκολ αλλά το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν για να “καθαρίσει” το παιχνίδι!

Στο 72΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο. Στο 74΄ο αντίπαλος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές σε μια αντεπίθεση και ανατροπή του Σαντάνα. Η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας ήρθε στο 77΄όταν ο Ζελάγια πήρε τη θέση του Παπουλή. Η ομάδα μας προσπαθούσε για το δεύτερο γκολ που όμως δεν ερχόταν και πλέον αυτό ήταν επίφοβο καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να δεχθούμε την ισοφάριση.

Ένα κόρνερ για την ομάδα μας στο 86΄πέρασε χωρίς αποτέλεσμα ενώ στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας πήρε τον πλήρη έλεγχο αλλά το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεων που κύλησαν χωρίς κάτι το αξιόλογο με την ομάδα μας να παίρνει μια πολύτιμη νίκη με 1-0!

Comments
To Top