ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Με την σημαία μας ψηλά να κυματίζει περήφανα και να σκιάζει τα όνειρα τους»!

Ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγο οι οργανωμένοι μας οπαδοί:

Αναλυτικά:

Αδέρφια, μάγκες, απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ!

Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε τώρα. Το ΘΡΥΛΙΚΟ και ιστορικό μας Σωματείο δέχεται τα πυρά από κάθε λογής αντίζηλο που προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει απ’ την μιζέρια. Όλα τα π@@@@@ του αποέλ συσπειρωμένα ενάντια στον μοναδικό σύλλογο που παλεύει μόνος και αβοήθητος ενάντια στην σαπίλα του ποδοσφαίρου μας. Τους βολεύει φαίνεται να είναι υπόδουλοι στο παρακράτος των φλώρων, κανείς δεν ξέρει άλλωστε τι ψεύτικες υποσχέσεις τους δώσανε!

Δεν περίμενε κανείς τίποτα διαφορετικό από τους αιώνια καλομαθημένους που κατάντησαν κομπάρσοι. Αυτούς που γλύφανε κώλους για να επαναφέρουν στην επιφάνεια τον «διχτυωμένο» τους πρόεδρο, την στιγμή που πριν λίγα χρόνια τον διάγραφαν από μέλος του βρωμοσωματείου τους επειδή τους τράμπαρε!

Βλέπουν ακόμη εφιάλτες την μέρα που προσπάθησαν να πουλήσουν μαγκιλίκια στους ποδοσφαιριστές μας και έγιναν ρεζίλι διεθνώς. Η ασυλία τους εξάλλου τους έκανε να πιστέψουν πως είχανε και δίκαιο. Ποιος ξεχνά άλλωστε την «εξοντωτική τιμωρία» που τους επέβαλαν με τις 2 ολόκληρες αγωνιστικές για κλειστό πέταλο (!) ; Η δήθεν τιμωρία τους μάλιστα, “εφαρμόστηκε” βάζοντας τους λιγοστούς φιλοξενούμενους φίλους του Άρη στα θεωρία του γηπέδου και οι μαθητές απλά μετακόμισαν στο απέναντι πέταλο!!! Αυτή είναι η δικαιοσύνη του αλήτη δικαστή και του σάπιου σας συστήματος!

Έτσι τους μάθατε κύριοι. Να ζητάνε τώρα και τα ρέστα. Οι καημένοι και αιώνια κλαμένοι ανορθωσιάτες που δεν πρέπει ποτέ να τους χαλάνε το χατήρι.

Αυτή η βρωμόρατσα που από το κόμπλεξ τους ενάντια στο Σωματείο μας πλάθουν ιστορίες και μυθιστορήματα για να το πλήξουν με κάθε τρόπο. Αντιλαμβανόμαστε τον πόνο τους όταν βλέπουν τα παιδιά τους στο ΛΙΜΑΝ1 να γίνονται ΑΠΟΛΛΩΝ αλλά κάπου θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία!

Τρέμουν όλοι τους αδέρφια. Οργανώνουν τις κινήσεις τους και χτυπάνε ανελέητα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας. Στημένα κοράκια κάθε βδομάδα στον αγωνιστικό χώρο, άδικες και αβάσιμες κατηγορίες οδηγούν τους ποδοσφαιριστές μας στον αλήτη δικαστή για να τους θέσει ετσιθελικά και πάλι εκτός αγωνιστικής δράσης. Κανένας τους δεν έμαθε να παίζει τίμια. Κανένας τους δεν έχει τα αρχίδια να μας αντιμετωπίσει στα ίσια. Τα παπαγαλάκια τους φτιάχνουν κλίμα στις ιστοσελίδες και σε ραδιοφωνικές εκπομπές και με την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση στήνουν τον ΘΡΥΛΟ μας στον τοίχο επειδή τους καταστρέφει τα σχέδια!

Δεν θα σας περάσει ρε λαμόγια. Ξεχάσατε φαίνεται με ποιους τα έχετε βάλει.

Κόλαση επιζητούν, κόλαση θα έχουν!

Κανένας από εδώ και πέρα να μην περνάει ήσυχα στη ΛΕΜΕΣΟ μας. Κανένας να μην κοιμάται ήσυχα τα βράδια..

Τέρμα οι καλές φιλοξενίες και τα υπεράνω.

Με αυτούς δεν σηκώνει τον παραμικρό εφησυχασμό.

Έχουμε πόλεμο μάγκες και έτσι θα τους αντιμετωπίσουμε. Μαθημένοι στους αγώνες, μαθημένοι στα δύσκολα, μαθημένοι να είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων τους!

Ξεκινάμε άμεσα! Πρώτο μαζικό δείγμα το αυριανό παιχνίδι στο Τσίρειο. Όλοι μαζί από νωρίς στους Συνδέσμους και μαζική αναχώρηση για το γήπεδο το οποίο θα πρέπει να είναι κατάμεστο αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα!

Δεν σταματάμε ποτέ και πουθενά!

Σηκώνουμε ξανά το ανάστημα μας και συνεχίζουμε.

Με την σημαία μας ψηλά να κυματίζει περήφανα και να σκιάζει τα όνειρα τους!

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ!

Μάγκες και αλάνια του ΛΙΜΑΝ1ΟΥ!

Περήφανα τέκνα της ΛΕΜΕΣΟΥ και ολόκληρου του Ελληνισμού!

Πανσυφίδες και λοιποί αγνοί οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ!

Συσπειρωθείτε γύρω από το Σωματείο μας.

Ελάτε κοντά στους Συνδέσμους μας.

Ελάτε κοντά στην ομάδα μας, ενώστε τις φωνές σας με τις δικές μας και πολεμήστε μαζί μας.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στεκόμαστε σαν πραγματική ασπίδα δίπλα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας.

Μέχρι τέλους. Μέχρι την τελική δικαίωση. Μέχρι τον δικό μας ΜΠΛΕ ΜΑΗ που θα σκορπίσει εγκεφαλικά σε κάθε πικραμένο!

ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Υ.Γ.1: Υποχρέωση σας να προστατέψετε τα συμφέροντα της ομάδας την οποία Διοικείται. Υποχρέωση σας να προστατέψετε τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι θίγονται και μένουν εκτεθειμένοι στα μάτια του φίλαθλου κοινού! Κάντε ότι χρειάζεται και ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα είναι δίπλα σας σε αυτόν τον αγώνα!

Υ.Γ.2: Ανύπαρκτοι, φαποεισπράκτορες μαθητές, ψευτοπαλίκαρα, φαφλατάες, προσέχεται με τις ψευτοαπειλές σας. Παίζει μέχρι να έρθει εκείνη μέρα.. ο αρχηγός να μην έρθει μόνος στον γουμά σας!

Υ.Γ.3: Π@@@@@ υπουργέ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

 

 

Comments
To Top