ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Η παρέα των δανεικών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας μεγαλώνει. Άλλος ένας νεαρός μας ποδοσφαιριστής, ο αρχηγός της Εφηβικής μας ομάδας πάει δανεικός στο ΘΟΙ Λακατάμιας. Αναμένεται από την ομάδα μας η επίσημη ανακοίνωση.  

Εικοστή αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, ενώ είχαμε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, Ισπανία και Πορτογαλία για Χάμπο και Ιωσηφίδη. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαμε και τη Β΄κατηγορία.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν ήταν στην αποστολή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην CF Talavera Reina.(6-0)

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Ήταν στην αποστολή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.(1-1)

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Μπήκε ως αλλαγή στο 81΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό.(1-1)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας.(0-3)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας):  Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.(3-0).

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Ξεκίνησε ως βασικός στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πόρτο που διακόπηκε.

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας.(0-3)

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΆΛΚΗ και πέτυχε το γκολ της ομάδας του με πέναλτι στο 42΄.(1-1) Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε δύο παιχνίδια πέτυχε ισάριθμα τέρματα.

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν ήταν στην αποστολή στον εκτός έδρα αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π.(4-3)

Comments
To Top