ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Sir Levy όπως λέμε Sir Alex Ferguson!

O κ.Λέβι στη χθεσινή δημοσιογραφική (14/1) απευθυνόμενος προς τον προπονητή μας Σωφρόνη Αυγουστή του είπε ότι έχει πολλά να μάθει για να γίνει προπονητής.

Εμείς θα του πούμε ότι ασφαλώς και ο προπονητής μας έχει πολλά ακόμη να μάθει αφού μόλις ένα χρόνο έχει που εξασκεί το επάγγελμα σε ψηλό επίπεδο αλλά ο ίδιος θα πρέπει να μάθει ακόμα περισσότερα έστω και αν έχει μια προϋπηρεσία 12 ετών στο κουρμπέτι και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να παρακολουθεί πιο στενά τον Σωφρόνη για «κλέβει» κάποιες ιδέες πως παίζεται το σύγχρονο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Μίλησε λοιπόν ο Σερ Λέβι,σαν άλλος Σερ Άλεξ Φέργκουσον, ο οποίος από το 2005 που είναι προπονητής το παλμαρές του είναι γεμάτο με τρόπαια και κατακτήσεις ως ακολούθως: μόλις μια κατάκτηση κυπέλλου!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή Σερ Λέβι έχει κατακτήσει μέσα σε 8 μήνες περισσότερα τρόπαια από όσα κέρδισες εσύ στην μέχρι τώρα 12ετή καριέρα ως προπονητής αλλά φαίνεται η περσινή 6άρα πάντοτε θα αποτελεί το μεγαλύτερο στίγμα στην προπονητική σου καριέρα και κάτι που δεν θα ξεπεράσεις ποτέ!

 

Comments
To Top