ΑΝΤΡΕΣ

1.80 η Αλκή, 4 ο Ολυμπιακός στην Bet on Alfa

Με το ματς Αλκή-Ολυμπιακός το οποίο θα γίνει στις 19:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος» ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Η Bet on Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές για ένα ακόμα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος με σούπερ αποδόσεις.

Με απόδοση 1.80 η Αλκή προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού έχει απόδοση 4, ενώ η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος είναι στο 3.50. Στο 1.90 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 1.75 η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ στο 1.80 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top