ΑΝΤΡΕΣ

«Έλλειψη σεβασμού η συμπεριφορά Λέβι»

Η ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας μας  για να μας μεταφέρει τις θέσεις της ομάδας του για τα ζητήματα που προέκυψαν.

Συγκεκριμένα, για το περιστατικό ανάμεσα στους δυο προπονητές μας ανέφερε:

«Σαν Απόλλωνας εκφράζουμε την λύπη μας για την συμπεριφορά του προπονητή της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Φανέρωσε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του προπονητή μας αυτή η συμπεριφορά και ιδιαίτερα το γεγονός πως είπε μπροστά σε όλους στον κο. Αυγουστή πως «θέλει πολλά ακόμα για να γίνει προπονητής». Αλλά, με βάση την πορεία του προπονητή της Ανόρθωσης στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, θεωρούμε αυτή τη συμπεριφορά ως μια άτυχη στιγμή».

Για τον πανηγυρισμό του Παπουλή είπε: «Ο Παπουλής πανηγύρισε έτσι για να ξορκίσει την κατάρα των συχνών τραυματισμών και το είχε αποφασίσει να το κάνει από πριν τον αγώνα. Σε καμία στιγμή του πανηγυρισμού του δεν κοίταξε προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης. Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση να σπιλωθεί η προσωπικότητα και το όνομα του αρχηγού μας».

Τέλος για το κεφάλαιο διαιτησία, στο οποίο έκανε αναφορά στις δηλώσεις του και ο Σωφρόνης Αυγουστή, σχολίασε ως εξής:

«Ο τηλεοπτικός δέκτης είναι ξεκάθαρος στην φάση του πέναλτι στο 43′ που θα σήμανε και την αποβολή του Βίκτορ. Είναι θέμα που θα δει η διοίκηση και θα αντιδράσει δυναμικά. Θα γίνουν τα πάντα για να προστατευτεί ο κόπος του προπονητή και των ποδοσφαιριστών μας. Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον διαιτητή και τον ευχαριστούμε για την αυτοσυγκράτηση του».

 

Comments
To Top