ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Το παράδοξο που όταν συμβεί με Ανόρθωση δεν κερδίζουμε!

Υπάρχει ένα παράδοξο γεγονός που συμβαίνει τα τελευταία 16 χρόνια στους εντός και εκτός έδρας αγώνες μας κόντρα στην Ανόρθωση στο θεσμό του πρωταθλήματος που όποτε παρουσιαστεί αυτό δεν κερδίζουμε ποτέ!

Ποιο είναι αυτό; Όποτε η Ανόρθωση δεχτεί κόκκινη κάρτα και αποκτήσουμε αριθμητικό πλεονέκτημα ο Απόλλωνας δεν καταφέρνει να φτάσει ποτέ στη νίκη!

Πέραν του φετινού αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όταν με 1-0 μπροστά και από το 37’ με ποδοσφαιριστή περισσότερο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αυτό συνέβηκε όχι μια, όχι δύο αλλά ακόμη 4 φορές παρακαλώ!

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε την περίοδο 2006/07 στο Τσίρειο. Ο αγώνας ήταν ισόπαλος στο 1-1 όταν στο 67’ δέχεται κόκκινη κάρτα ο συγχωρεμένος Ντικουμάνα δύο λεπτά αργότερα παίρνουμε το προβάδισμα με 2-1 αλλά στο 90’ δεχόμαστε την ισοφάριση 2-2!

Το 2012/13 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αυτή τη φορά, ο αγώνας είναι στο 0-0 και ο Πάολο Ζόρζε της Ανόρθωσης δέχεται κόκκινη κάρτα όμως δεν καταφέρνουμε να αξιοποιήσουμε το αριθμητικό μας πλεονέκτημα για 45’ ολόκληρα λεπτά και ο αγώνας λήγει ισόπαλος 0-0.

Την περίοδο 2015/16 η πιο τρανταχτή περίπτωση! Ο Απόλλωνας προηγείται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 1-0 και στο 50’ δέχεται κόκκινη κάρτα ο Γκάμπριελ της Ανόρθωσης, καπάκι στο 59’ διευρύνουμε το σκορ σε 2-0, αλλά στο τέλος χάνουμε με 3-2!

Στην περσινή περίοδο στον εντός έδρας αγώνα των play-offs προηγούμαστε με 1-0 στο 47’ με τον Σέρτζιο Σεμέδο, στο 77’ αποβάλλεται ο Σιβού αλλά στο 87’ δεχόμαστε την ισοφάριση 1-1!

Χαριτολογώντας να παρακαλάμε την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Ανόρθωση να μην υπάρξει οποιαδήποτε αποβολή υπέρ μας αφού δεν μας περνά να τους κερδίζουμε με παίκτη λιγότερο!

Comments
To Top