ΑΝΤΡΕΣ

Τι είπε για το παιχνίδι που έρχεται αλλά και τον Μπεντόγια!

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου για τον αγώνα με την Πάφο, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση.

«Δεν ήταν νίκη ηρεμίας. Θα πρέπει να υπάρχει αναστάτωση για να υπάρχει ηρεμία. Ποτέ δεν υπήρξε στην ομάδα αναστάτωση. Κερδίσαμε την Πάφο και κοιτάζουμε την Ανόρθωση. Έχουμε πλησιάσει στο -1 από την κορυφή και δεν λέει κάτι το ότι έχουμε δυο παιχνίδια στο χέρι. Δύσκολα παιχνίδια, τριπλής παραλλαγής. Η πραγματική μας πορεία, λέει πως βρισκόμαστε στο -1 και συνεχίζουμε. Είμαστε μακριά ακόμη για να μιλούμε για κομβικά ντέρμπι. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. 90 λεπτά, τρεις βαθμοί. Για τον αγώνα με την Ανόρθωση είναι εκτός οι Σακέττι, Μακρίδης και Αγγελή»,

Για το θέμα που προέκυψε με τον Μπεντόγια ανέφερε, «είναι ένα λεπτό θέμα. Πάντα προσεγγίζουμε ανθρώπινα το όλο ζήτημα. Θα υπάρχει συνάντηση ανάμεσα σε Κίρζη, Αυγουστή και Μπεντόγια, για να συζητήσουν τα νέα δεδομένα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Θα δούμε την έκβαση του όλου θέματος».

 

Comments
To Top