ΑΝΤΡΕΣ

«Μάγκες μην μασάτε…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με τα τελευταία παιχνίδια, αυτό που ακολουθεί αλλά και για τη συνάντηση που θα έχουν την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικά:

“Μάγκες μην μασάτε. Τίποτα δεν μας είναι άγνωστο. Έχουμε ξαναβρεθεί εδώ!

Με τόσες τρικλοποδιές, κάπου θα έρχονταν και νέα στραβοπατήματα. Το συμπέρασμα είναι ένα και αυτό είναι που δεν επιτρέπει σε κανένα μας να χάνει την πίστη του. Μόνος μας αντίπαλος ο κακός μας εαυτός!

Ούτε από διαιτησίες καταλαβαίνει αυτή η ομάδα, ούτε από την προπαγάνδα και τον πόλεμο των αλλόθρησκων. Μόνοι μας και όλοι τους όπως μάθαμε τόσα χρόνια! Είμαστε πανέτοιμοι!

Είναι η στιγμή που σφίγγουμε όλοι δυνατά την γροθιά μας και προχωράμε αποφασιστικά για μια αντεπίθεση που θα γραφτεί στην ιστορία!

Πιο πεισμωμένοι και λυσσασμένοι από ποτέ!

Ξεκινάμε από την Τετάρτη με την εκδρομή στην Πάφο.

Μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό στις 17:30

Δεν θα δρομολογηθούν λεωφορεία.

Τέλος ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, η ώρα 20:00 στον Κεντρικό,  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας!

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση για το μείζον θέμα των φασιστικών μέτρων που λαμβάνονται ενάντια στους οπαδούς και για τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουμε ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ έτσι ώστε να σταματήσει το συντομότερο αυτή η αδικία!”.

Comments
To Top