ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Η παρέα των δανεικών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας μεγάλωσε κατά ένα και έφτασε τους εννιά, αφού ο Βελγοιταλός Λούκα Πολίτσι, δόθηκε δανεικός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ψάξει λεπτά συμμετοχής στη νέα του ομάδα. 

Δέκατη ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, ενώ είχαμε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, Ισπανία και Πορτογαλία για Χάμπο και Ιωσηφίδη. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις επανήρχισαν και για τη Β΄κατηγορία.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Ήταν στην αποστολή αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Depor La Coruña B.(1-2)

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 60΄ στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ(4-0).

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.(4-0)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Δεν ήταν στην αποστολή καθώς η Νέα Σαλαμίνα αγωνιζόταν με την ομάδα μας.

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας):  Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 82΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Χαλκάνωρα.(1-0)

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Αγωνίστηκε ως βασικός σ΄όλοκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Φειρένσε.(0-2)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Δεν ήταν στην αποστολή καθώς η Νέα Σαλαμίνα αγωνιζόταν με την ομάδα μας.

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια και πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 90΄.(2-3)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν ήταν στην αποστολή στον εκτός έδρα αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π.(4-3)

Comments
To Top