ΑΝΤΡΕΣ

Μονότερμα, ευκαιρίες αλλά ισοπαλία!

Μια ομάδα ήταν στον αγωνιστικό χώρο κι αυτή ήταν η ομάδα μας στον σημερινό αγώνα. Πιέζοντας συνεχώς τον αντίπαλο, χάνοντας πάμπολλες ευκαιρίες η ομάδα μας δεν είχε το καθαρό μυαλό και τελικά έμεινε στην ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας!

Με μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας όταν μετά από ωραία ομαδική ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Ζελάγια που αφού «άδειασε» τρεις αμυντικούς δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια στο 3΄. Η ομάδα μας έκλεισε τον αντίπαλο στο δικό του μισό και προσπαθούσε υπομονετικά να φτάσει στο γκολ, έχοντας ένα σουτ του Γιάκολις στο 11΄ από το ύψος της περιοχής λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας όταν στο 20΄ο Μαρτίνεζ με σέντρα βρήκε τον Σκέμπρι που πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Παρόλο που η ομάδα μας είχε την πλήρη υπεροχή του αγώνα δεν κατάφερνε να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα γκολπόστ, ενώ μια κεφαλιά του Ρομπέρζ στο 29΄ ήταν εύκολη «λεία» για τον τερματοφύλακα. Κεφαλιά του Σκέμπρι στο 33΄απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας ενώ το μισάωρο πέρασε με την ομάδα μας να έχει πέντε τελικές και ο αντίπαλος καμία. Στο 34΄ο Σακέττι δέχθηκε την κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε τρεις και χάνει τον επόμενο αγώνα με την Πάφο.

Συνεχόμενες ευκαιρίες για την ομάδα μας με Ρομπέρζ στο 37΄και Μαρτίνεζ που σούταρε έξω στο 39΄, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 40΄ υπήρξε μια φάση που αμφισβητήθηκε, ενώ στο 43΄νέα ευκαιρία με το σουτ του Μαρτίνεζ να περνά και πάλι έξω όπως και το σουτ του Γιάκολις στο 44΄. Κεφαλιά του Ζελάγια στο 45΄ούτε ο ίδιος δεν πίστεψε πως την έχασε. Ένα ημίχρονο με την ομάδα μας να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση να χάνει πάμπολλες ευκαιρίες, έχοντας έντεκα τελικές, να έχει 71% με 21% κατοχή, αλλά η ουσία του γκολ δεν ήρθε!

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο αφού ο Μαγκλίτσα πήρε τη θέση του Σκέμπρι, προσπάθεια για να γίνει πιο επιθετική η ομάδα μας και να έρθει το πολυπόθητο γκολ. Με κάποια σουτ ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με τον Άλαν και Βασιλείου αλλά δεν ήταν αξιόλογα. Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε με την ομάδα να κλείνει τον αντίπαλο και να προσπαθεί να βάλει το γκολ. Στο 62΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να παίρνει τη θέση του Γιάκολις. Το σουτ του Ντα Σίλβα στο 63΄ένα λεπτό μετά που μπήκε στον αγώνα δεν είχε αποτέλεσμα.

Τριπλή ευκαιρία για την ομάδα μας με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει πρώτα το σουτ φάουλ του Ντα Σίλβα, στη συνέχεια σουτ του Βασιλείου και στη συνέχεια ο αμυντικός έκοψε σουτ του Μαγκλίτσα μέσα από την περιοχή στο 67΄! Μετά και την τριπλή ευκαιρία η ομάδα μας μέχρι και το 75΄δεν έκανε κάποια ευκαιρία, ενώ πίεζε συνεχώς. Πολύ καλή στιγμ.ή για την ομάδα μας και πάλι στο 80΄, ενώ έγινε και η τρίτη αλλαγή με τον Μπεντόγια να παίρνει τη θέση του Μαρτίνεζ! Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 87΄με τους επιθετικούς της ομάδας μας να μην συνδυάζονται καλά και να χάνεται τεράστια προϋπόθεση για το νικητήριο γκολ! Οι προσπάθειες για την ομάδα μας δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι απολέσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς, μένοντας στη “λευκή” ισοπαλία!

 

Comments
To Top