ΑΝΤΡΕΣ

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 19ης αγωνιστική!

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Πρωτάθλημα Cyta. Αύριο, την Κυριακή και τη Δευτέρα θα γίνουν οι αγώνες της 19ης αγωνιστικής και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της Α’ φάσης, τόσο μεγαλύτερο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον όλων των αγώνων.

Να θυμίσουμε πως με το τέλος των 26 αγωνιστικών, οι δύο τελευταίες ομάδες θα υποβιβαστούν στη Β’ Κατηγορία ενώ οι υπόλοιπες 12 θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έξι ομάδων. Από τον Α’ όμιλο θα κριθεί ο Πρωταθλητής και οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και από το Β’ όμιλο θα κριθεί η τρίτη ομάδα που θα διαβαθμιστεί.

Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος της Α΄ φάσης, οι ομάδες εντείνουν την προσπάθεια τους για να πετύχουν τους στόχους τους ενώ να σημειωθεί πως η αγωνιστική αυτή, είναι η πρώτη στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στη δεύτερη μεταγραφική περίοδο.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής με τη 2η στη βαθμολογία Ανόρθωση να υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Εντός έδρας με την Αλκή αγωνίζεται το 3ο ΑΠΟΕΛ (έχοντας δύο αγώνες λιγότερους από ΑΕΚ και Ανόρθωση), εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται ο 4ος Απόλλωνας (έχοντας τρεις αγώνες λιγότερους από ΑΕΚ και Ανόρθωση).

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου

16:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια (Cytavision Sports 1)

17:00 Ερμής – Πάφος F.C. (Cytavision Sports 2)

19:00 Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων (Cytavision Sports 1)

 

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου

15:00 ΑΕΛ – Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 2)

16:00 Ανόρθωση – ΑΕΚ (Cytavision Sports 1)

18:00 ΑΠΟΕΛ – Αλκή (Cytavision Sports 7)

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου

19:00 Άρης – Δόξα (Cytavision Sports 1)

Comments
To Top