ΑΝΤΡΕΣ

Μέτρα ασφαλείας και ταμεία ενόψει Σαλαμίνας

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας, ότι για τον επικείμενο αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (06/01, 19:00) στο Στάδιο «Da Noi Αμμόχωστος/Επιστροφή» στη Λάρνακα, τα ταμεία και είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

To Apollon Official Store ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι το Σάββατο (06/01) θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ με αφορμή την γιορτή των Θεοφανίων.

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί ως εξής:

Kανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα , να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.

Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top