ΑΝΤΡΕΣ

«Έχουμε αφήσει πίσω το χθεσινό παιχνίδι…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Φάνος Κιννής. 

Για την ισοπαλία στον αγώνα με την ΑΕΛ… 

«Όταν δέχεσαι την ισοφάριση στο τέλος, αυτό αφήνει απογοήτευση. Έχουμε αφήσει πίσω το χθεσινό παιχνίδι αφού έχουμε αγώνα μπροστά μας μέσα λιγότερο από δύο μέρες. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο και αυτά το ομορφαίνουν».

Για το ότι ο Απόλλωνας δεν μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα στα ντέρμπι… 

«Σε όλα τα ντέρμπι είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοτώσουμε τα παιχνίδια. Η επιπολαιότητα μας στέρησε κάποιους βαθμούς. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από αυτή την ομάδα. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή, θα έρχονταν αποτελέσματα που δεν θα μας άφησαν ικανοποιημένους. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και έχουμε την ποιότητα να αντεπεξέλθουμε. Με τη σωστή διαχείριση θα μπορέσουμε να βγάλουμε τον μήνα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς. Έχουμε τα ντέρμπι στην έδρα μας και μας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Νέας Σαλαμίνας… 

«Ο Πέδρο είναι εκτός λόγω καρτών. Ο Παπουλής είναι πολύ κοντά στην επιστροφή και θα είναι  σίγουρα διαθέσιμος στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Ο Ντα Σίλβα θέλει ακόμα χρόνο. Στο επόμενο δεκαήμερο θα επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το ότι συνεχίζεται το μέτρο για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στα ντέρμπι… 

«Το μόνο λυπηρό ήταν αυτό που είδαμε στην κερκίδα της ΑΕΛ. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή λύση για να καταπολεμήσουμε τη βία στα γήπεδα. Μπορούν να βρεθούν πολύ καλύτερες λύσεις. Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει. Θέλουμε να βρεθούν άλλες λύσεις για να μην υπάρχουν επεισόδια. Αν αγωνιζόμαστε σε άδεια γήπεδα, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ποδόσφαιρο. Είναι θέμα της πολιτείας να βρει τις λύσεις. Τα σωματεία πληρώνουμε τη ζημιά. Θα πρέπει να παρθούν πιο δραστικά μέτρα, να απομονωθούν αυτοί οι λίγοι. Χθες απείχε όλος ο κόσμος της ΑΕΛ».

 

Comments
To Top