ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Ανεπιθύμητη ισοπαλία για την ομάδα μας στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν είχε αρκετή δουλειά ο Βάλε αφού ο αντίπαλος δεν κατέγραψε αρκετές τελικές.Καθάρισε αρκετές στατικές που ο αντίπαλος θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνος.

Ζοάο Πέδρο: Αρκετά κινητικός ως συνήθως ανεβοκατέβαινε την δεξιά πλευρά και δημιουργούσε φάσεις για την ομάδα μας. Όταν κουράστηκε σταμάτησε και η ομάδα να γίνεται επικίνδυνη.

Ζάντερ Σαντάνα: Έκανε ένα σχετικά καλό 60λεπτο αφού αμυντικά καθάριζε τις φάσεις ενώ επιθετικά δημιουργούσε προυποθέσεις αλλά στην τελική ήταν επιπόλαιος.Μετά το 70 αυτή η επιπολαιότητα μεταφέρθηκε και στην άμυνα αφού μάρκαρε με τα “μάτια” επιτρέποντας στον αντίπαλο να πλαγιοκοπεί.Από την πλευρά του είχε την ευκαιρία ο αντίπαλος πριν το γκολ και από την πλευρά του ξεκίνησε το γκολ.

Βαλεντίν Ρομπερζ: Περιόρισε τους αντίπαλους επιθετικούς αφού δεν φάνηκαν σχεδόν καθόλου.Βοήθησε οργανωτικά και παρόλη την πίεση που ασκούσε ο αντίπαλος το παιχνίδι μας ξεκινούσε από πίσω.

Έκτορ Γιούστε: Σωστές τοποθετήσεις και έγκαιρες επεμβάσεις δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να γίνει επικίνδυνος.Βοήθεια και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Εστεπάν Σακέτι: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Αργεντινό που μάρκαρε παντού,πίεζε ψηλά και βοηθούσε και στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Άλαν Σόουζα: Στο αμυντικό κομμάτι πήγε πολύ καλά αφού μάρκαρε,έκλεισε χώρους και έκλεβε μπάλες.Τα χαλούσε στην πάσα αφού ήταν “φλύαρος” και δεν έπαιζε την εύκολη και άμεση πάσα αλλά έψαχνε το εξεζητημένο με αποτέλεσμα την καταστροφή των γρήγορων αντεπιθέσεων.

Νίκο Μαρτίνες: Ήταν καλά κλεισμένος αλλά η ποιότητα του τον βοήθησε πολλές φορές να απελευθερωθεί και να κάνει παιχνίδι.Δημιούργησε προυποθέσεις αλλά του έλειψε η τελική πάσα.

Αντρέ Σκέμπρι: Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Μαλτέζου αφού δεν τον βοήθησε ούτε το παιχνίδι.Δεν μπόρεσε να πλαγιοκοπήσει αλλά και όταν σύγκλινε στον άξονα έπεφταν πάνω του οι αντιπάλοι που τον δυσκόλευαν να βρει πάσα για να ανοίξει το παιχνίδι.

Αντόνιο Γιάκολις: Έπεφτε πάνω του εκτός από τον μπακ και δεύτερος παίκτης με αποτέλεσμα να μην βρίσκει εύκολα λύσεις.Τις λίγες φορές που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση κάποιες δεν είχε το καθαρό μυαλό να δώσει την σωστή πάσα και κάποιες άλλες τις καθάριζαν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Εμίλιο Ζελάγια: Σκόραρε για άλλο ένα παιχνίδι και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.Δεν ήταν όμως μόνο αυτό.Κατέβασε πολλές μπάλες,δημιούργησε χώρους και πίεζε όταν δεν είχε μπάλα.Θεωρώ πως ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.

Άντον Μαγκλίτσα: Μπήκε και ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα.Πάλεψε στον αέρα,κέρδισε πολλές μάχες και όποτε είχε την μπάλα δημιουργούσε προυποθέσεις για καλή επίθεση.

Αντριάν Σαρδινέρο: Μπήκε για να δώσει σβελτάδα στην αριστερή πλευρά αλλά μετά το κτύπημα δεν τα κατάφερε.Στην συνέχεια πέρασε στην μεσαία γραμμή αλλά δεν έδωσε αυτό το κάτι που ζήτησε ο προπονητής.

Ιωάννης Πίττας: Αγωνίστηκε το τελευταίο δεκάλεπτο.Δεν πρόλαβε να μπει στο παιχνίδι για να μπορεί να κριθεί αν και μετά την ισοφάριση,προσπάθησε να βγάλει φάσεις.

Προπονητής: Ακολούθησε την γνωστή συνταγή στην ενδεκάδα.Η ομάδα ήταν παραγωγική αλλά σε πιο λίγο βαθμό αφού έχοντας απέναντι της την καλύτερη άμυνα δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά τις φάσεις που βρήκε.Ορθώς ανάφερε ο Σωφρόνης πως μας έλειψε η τελική πάσα ειδικά μετά το 1-0.Θεωρώ όμως πως θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τις αλλαγές του αφού το αριστερό άκρο φώναζε πως ήθελε βοήθεια,ειδικά μετά την μετατόπιση του Σασί στα φτερά.Το ίδιο φώναζε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και εκεί επέλεξε να αλλάξει εξτρεμ με τον Βασιλείου πίσω και τον Ζάντερ μπροστά, χτες δεν έκανε αλλαγή στην άμυνα αλλά επέλεξε να δώσει πιο πολλές βοήθειες στο Ζάντερ που δεν είχε δυνάμεις. Δυστυχώς δεν του βγήκε και το πληρώσαμε.Όλα αυτά όμως κατόπιν εορτής αφού οι αλλαγές κάποτε βγαίνουν και κάποτε όχι.Ίσως η αλλαγή φιλοσοφίας στα ντέρμπι ειδικά όταν προηγούμαστε να είναι το κλειδί.Άλλωστε η καλύτερη παρτίδα στην σκακιέρα ήταν απέναντι στην Ομόνοια που δεν ήμασταν καλοί και οι αλλαγές βοήθησαν στο 100% για να έρθει η νίκη.

Comments
To Top