ΑΝΤΡΕΣ

«Κάθε παιχνίδι και γιορτή μέχρι να χαζέψουμε τελείως»!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί  μας με αφορμή το σημερινό (3/1) ντέρμπι με την ΑΕΛ…

“Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στον κάθε αδερφό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ και Καλή Γαλανόλευκη Χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, τίτλους και διακρίσεις για το Σωματείο μας!

Ξεκινάμε την χρονιά δυνατά, συνεχίζοντας από εκεί που μείναμε. Ακόμη πιο πωρωμένοι και ακόμη πιο συσπειρωμένοι. Αποφασισμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στον μεγάλο μας στόχο!

Έχουμε μάθει μέσα από τα χρόνια και είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι και προετοιμασμένοι για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πάντα όσα πετυχαίνουμε εξάλλου τα πετυχαίνουμε πανάξια ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο μας. Απαιτείται σκληρός αγώνας, πίστη και συλλογική προσπάθεια για να φτάσουμε στον δικό μας μπλέ Μάη!

Σήμερα μαζευόμαστε στους Συνδέσμους όσο νωρίτερα γίνεται και γύρω στις 16:30 με τις εντολές των υπευθύνων ανηφορίζουμε για την Δυτική, εκεί όπου θα στηθεί ακόμη ένα Θρυλικό πάρτι με τα αλάνια της ΕΝΑ να δίνουν ακόμη μια μοναδική παράσταση.

Ξεσηκωθείτε μάγκες! Ενώστε τις φωνές σας με τις δικές μας, σήμερα και σε κάθε αγώνα που ακολουθεί. Κάθε παιχνίδι και γιορτή μέχρι να χαζέψουμε τελείως.
Ας τους αναγκάσουμε ξανά να υποκλιθούν στην ανωτερότητα μας. Ας τους κάνουμε να παραμιλάνε ξανά με τον ΘΡΥΛΟ και την μαγική ΘΥΡΑ ΕΝΑ!

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ

Υ.Γ.1: Είναι ξεκάθαρο πως οι τοποθετήσεις και οι προβληματισμοί που εκφράσαμε μέσα από το τελευταίο μας άρθρο με τίτλο «Το παιχνίδι είναι στημένο..» είναι απόλυτα λογικοί και εύστοχοι. Έστω κι αν δεν αναδημοσιεύτηκε από σχεδόν κανένα ΜΜΕ(!!!), φαίνεται πως διαβάστηκε από αυτούς που έπρεπε και δημιούργησε ερωτηματικά τα οποία αναμένουμε με αγωνία να απαντηθούν.

Υ.Γ.2: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ”

Comments
To Top