ΑΝΤΡΕΣ

Ανεπιθύμητη ισοπαλία!

Σ΄ένα παιχνίδι ντέρμπι η ομάδα μας παρόλο που προηγήθηκε νωρίς στην επανάληψη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δέχθηκε την ισοφάριση με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς!

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της και να προσπαθεί να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο 11΄σ΄ένα φάουλ του Πέδρο οι αντίπαλοι αμυντικοί πρόλαβαν και έδιωξαν σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Μεγάλη ευκαιρία είχε η ομάδα μας στο 18΄όταν σε μια αντεπίθεση ο Πέδρο βρήκε τον Γιάκολις που πάσαρε στην περιοχή χωρίς να βρεθεί κάποιος να την σπρώξει στα δίκτυα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Το πρώτο εικοσάλεπτο περιελάμβανε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου. Μετά και το εικοσάλεπτο οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν ρυθμό και έβγαιναν πιο συχνά στην επίθεση με αποτέλεσμα να δημιουργούν κάποιες προϋποθέσεις που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα ενώ στο 29΄και πάλι ο αμυντικός πρόλαβε τον Ζελάγια. Στο 30΄ο Γιάκολις δέχθηκε την κίτρινη κάρτα αφού σταμάτησε την αντεπίθεση του αντιπάλου.

Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν παίζοντας με τη μία τη μπάλα να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή κάτι που δεν έβγαινε στην τελική πάσα για να φτάσει σε θέση βολής. Μεγάλη προϋπόθεση για την ομάδα μας να σκοράρει στα δύο λεπτά των καθυστερήσεων του ημιχρόνου αλλά το γύρισμα του Γιακολις στον Ζελάγια δεν πέρασε αφού ο αμυντικός έδιωξε σε κόρνερ που δεν έφερε κάτι το αξιόλογο!

Μ΄ένα σουτ για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Σκέμπρι μετά από σέντρα του Γιάκολις να βρίσκει τον αμυντικό και να κερδίζει το κόρνερ που δεν έφερε αποτέλεσμα στο 47΄. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 49΄όταν ο Ζελάγια “κάρφωσε” τη μπάλα στα δίκτυα μετά από εξαιρετική σέντρα του Μαρτίνεζ! Μετά και το γκολ η ομάδα μας έριξε ρυθμούς παρόλα αυτά όταν της δινόταν η ευκαιρία έβγαινε με αξιώσεις στην επίθεση, ενώ στο 62΄ο Σαρδινέρο πήρε τη θέση του Σκέμπρι με την ομάδα μας να πραγματοποιεί την πρώτη της αλλαγή. Στο 66΄ένα σουτ του Μαρτίνεζ απέκρουσε στην κλειστή του γωνία ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Οι ποδοσφαιριστές μας παρά την οπισθοχώρηση τους έλεγχαν πλήρως τον αγώνα και στο 75΄ο Μάγκλιτσα πήρε τη θέση του Ζελάγια με την ομάδα μας να κάνει τη δεύτερη της αλλαγή! Στο 74΄ο Πέδρο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να συμπληρώσει τρεις και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα! Στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος βγήκε μπροστά και βρήκε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ενώ στο 85΄ο Πίττας πήρε τη θέση του Μαρτίνεζ με την ομάδα μας να ολοκληρώνει τις αλλαγές της. Στο 87΄η ομάδα μας δέχεται δυστυχώς την ισοφάριση σε μια αδράνεια της και αντεπίθεση του αντιπάλου. Τέσσερα λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις που έβαλε ο διαιτητής της αναμέτρησης, χρόνος που δεν έφερε κάτι με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στην ισοπαλία 1-1!

Comments
To Top