ΑΝΤΡΕΣ

«Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα…»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Άστρα παραχώρησε σήμερα(28/12) ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιούμε πολύ καλή πορεία αλλά δεν μας έχει εξασφαλίσει κάτι μέχρι στιγμής. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην ΑΕΛ. Αισθανόμαστε ότι θα έπρεπε να ήμασταν στην 1η θέση με το τέλος του 2017. Δεν σκεφτόμαστε ότι έχουμε 3 αγώνες στο χέρι. Τώρα είμαστε στο -3 από την κορυφή.

Ήταν εξαιρετικός ο απολογισμός μας στην Ευρώπη, με τις τρεις ισοπαλίες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι σε Λυών, Έβερτον και Αταλάντα. Πετύχαμε μεγάλες προκρίσεις. Η Μίντιλαντ είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος στη Δανία ενώ η Αμπερντίν είναι η δεύτερη δύναμη στη Σκωτία τα τελευταία χρόνια».

Για τα γκολ που σημειώνει ο Απόλλωνας προς το τέλος των αγώνων: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Σκοράραμε πολλές φορές στο τέλος των αγώνων. Είναι δουλειά του Σωφρόνη. Υπάρχει πίστη για τη νίκη μέχρι το τέλος».

Για το νέο μέτρο της ΚΟΠ με στόχο την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα: «Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για κάτι που δεν έχουμε δει. Εμείς δεν θέλουμε να γίνουν επεισόδια για να δικαιωθούν κάποιοι. Θέλουμε να προοδεύσει το άθλημα. Θα δούμε πόσο κόσμο θα μαζέψει η κερκίδα της ΑΕΛ στο μεταξύ μας ντέρμπι. Παραδοσιακά είναι ένα ματς που συγκεντρώνει περίπου 10 χιλιάδες θεατές».

 

Comments
To Top