ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δυο γκολ στις καθυστερήσεις και τούμπα το παιγνίδι κόντρα στην Ανόρθωση του Τιμούρ!(video)

Την περίοδο 2004/05 η Ανόρθωση διέθετε μια εξαιρετική ομάδα με παίκτες όπως οι Kετσπάγια, Kικλάντζε, Φρούσος, Νίκος Νικολάου, Βόουτερ κ.ά. ενώ από την άλλη ο Απόλλωνας παράπαιε και περνούσε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις στην ιστορία του αφού στο πρωτάθλημα μετά από 12 αγωνιστικές ήμαστε καθηλωμένοι στην 12η θέση με μόλις 11 βαθμούς!

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας, λαβωμένη και με πληγωμένο εγωισμό, κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο Τσίρειο στάδιο την Ανόρθωση στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του κυπέλλου Κύπρου στον οποίο συμμετείχαν επίσης η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΠ-Κινύρας Πέγειας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να θεωρήσουν την ομάδα μας χαμένη από χέρι στον αγώνα αυτό, όμως ο Απόλλωνας, παρά τα τεράστια αγωνιστικά του προβλήματα, για μια ακόμα φορά όρθωσε το ανάστημα του και μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα στον οποίο για πολλοστή φορά ο διαιτητής Παναγιώτης Γερασίμου έδειξε την απεριόριστη «συμπάθεια» που έτρεφε για την ομάδα μας, καταφέραμε στις καθυστερήσεις μέσα σε αποθέωση να πετύχουμε 2 γκολ και να γυρίσουμε τούμπα ένα παιγνίδι που φάνταζε χαμένο από 1-2 σε 3-2!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ανόρθωση, η οποία με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου αφού από τον όμιλο προκρίθηκαν η ομάδα μας και η ΑΕΚ, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η ήττα που δέχτηκε η Ανόρθωση από την ομάδα μας ήταν μόλις η πρώτη από τις τρεις συνολικά που δέχτηκε σε πρωτάθλημα και κύπελλο για εκείνη την περίοδο.

Όλα τα λεφτά ο πανηγυρισμός του 3ου γκολ από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μπογκτάν Αντόνε και το ξέσπασμα του νυν προπονητή της ομάδας μας Σωφρόνη Αυγουστή!

Comments
To Top