ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκλεισε με νίκη το 2017!

Επιτέλους ήρθε η δεύτερη νίκη για την ομάδα στο πρωτάθλημα και πάλι κόντρα στον ΑΠΟΠ αυτή τη φορά εκτός έδρας με 76-82  για την 11η αγωνιστική. Παρά την καλή απόδοση που είχε η ομάδα μας και βρισκόταν από το ξεκίνημα μπροστά στο σκορ, εντούτοις κάποιες λάθος επιλογές και όχι τόσο καθαρό μυαλό έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να διεκδικήσει τη νίκη. Παρόλα αυτά η ομάδα μας επανέκαμψε και πήρε το δεύτερο “ροζ φύλλο” αγώνα στο πρωτάθλημα!

Καλή η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΠΟΠ πήρε το προβάδισμα με 5 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο για να αυξήσει τη διαφορά στους 10 με το τέλος του ημιχρόνου εξαιτίας της πολύς καλής παρουσίας του Στέφανου Ηλιάδη που με δικά του τρίποντα η ομάδα μας αύξησε τη διαφορά. Καλή επίσης ήταν και η παρουσία του Filler.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με τη διαφορά και πάλι στους δέκα πόντους. Το τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας έχασε το ρυθμό που είχε με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μπει ξανά στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη και το παιχνίδι να γίνει ντέρμπι, αφού παιζόταν πόντο με πόντο. Εκεί μίλησε ο Παντούρης που πήρε την ομάδα στους ώμους του και με 5 προσωπικούς του πόντους, επανέφερε τη διαφορά. Τελικά αν και με πολύ άγχος στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας πήρε τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα με 76-82  και έκλεισε τη χρονιά νικηφόρα!

Τα δεκάλεπτα: 11-16,30-40,54-64,76-82

Η ομάδα μας(Λ. Αντωνίου): Blackmon(5), Filler(22), Turman(6), Samuels(9), Παντούρης(13), Μαντοβάνης(6), Σ.Ηλιάδης(21), Άγγονας, Τομπάζος, Π.Ηλιάδης.

Comments
To Top