ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με στόχο τη συνέχιση των κεκτημένων!

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έστω και με συγκάτοικο βρίσκεται η ομάδα των Ladies μας και με τον νέο χρόνο θα κάνει την προσπάθεια της για συνέχιση των κεκτημένων που είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Η ομάδα μας πρόσφατα είχε την απομάκρυνση του προπονητή Πανίκου Κίμωνος, ενώ παραμονή των Χριστουγέννων μαζί με τις ευχές είχαμε και την ανακοίνωση του νέου προπονητή που δεν είναι άλλος από τον μέχρι πρότινος βοηθό Αντρέα Προκοπίου, πιστού στρατιώτη της ομάδας μας.

Αν εξαιρέσουμε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας ισοπαλία με την ομάδα της F.A.Barcelona, που αποτελεί τον κυριότερο αντίπαλο μας, η ομάδα μας μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες με μεγάλα σκορ. Έχει μαζέψει 16 βαθμούς, έχοντας σκοράρει 49 τέρματα και δέχθηκε μόνο ένα στην πρεμιέρα. Πρώτη σκόρερ για την ομάδα μας η Lagonia με 9, ακολουθεί η Rus με 7 που έχει φύγει για Ιταλία, με 6 τέρματα οι Ayane και Molin, στα 4 η Σιδηρά και η Nemeth, από 3 η Bullock και η Capelli, στα 2 η Κυνοσίδου και από ένα γκολ έχουν οι Bjiork, Ιορδάνους, Ζαχαρίου και Παφίτη. Η ομάδα μας δέχθηκε τρεις κίτρινες κάρτες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας ήδη προχώρησε σε ενίσχυση για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προσθέτοντας στο ρόστερ της την Vicky Bruce που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή!

Comments
To Top