ΑΝΤΡΕΣ

Ο Φανούριος μίλησε για όλα!

Για την πολύ καλή πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής, τις μεταγραφές που δεν θα γίνουν τον Ιανουάριο, τους τραυματίες και την αντίδραση κάποιων στα θέματα διαιτησίας  ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε σήμερα(22/12) στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για το ότι εκθειάζουν τον Απόλλωνα:

«Αυτά είναι για τους φιλάθλους και τους συναδέλφους, εμείς το προσεγγίζουμε διαφορετικά. Είχαμε δύσκολο παιχνίδι χθες, κερδίσαμε με εμφαντικό τρόπο και ο στόχος είναι να επανέλθουμε ακόμη καλύτεροι και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το πόσο καλή είναι η ομάδα:

«Πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Η σκέψη μας είναι πάντα στο παιχνίδι που ακολουθεί, το κερδίσαμε και πρέπει να επανέλθουμε για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για την τοποθέτηση του προπονητή μας ότι η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές:

«Εμείς δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς, είμαστε όλοι μια ομάδα, το έχουν πιάσε όλοι το νόημα και δεν υπάρχουν εγωισμοί. Υπάρχει ένα τρομερό ομαδικό συναίσθημα και αυτό μεταφέρθηκε και στον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και υπολειπόμαστε τριών βαθμών και δεν μας απασχολεί ότι χρωστάμε τρία παιχνίδια».

Για τον κόσμο μας:

«Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα ο κόσμος του Απόλλωνα έχει ξεσηκωθεί, έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος αφουγκράζονται τον παλμό. Είναι ακόμη νωρίς για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον Άλαν:

«Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, είναι ένας τρομερός ποδοσφαιριστής, είχαμε πει όταν ήρθε ότι είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και κάποιοι χλεύαζαν. Έχει εγκλιματιστεί και απολαμβάνει την παρουσία του στην Κύπρο. Εμείς προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού το ομαδικό κλίμα που υπάρχει. Έχει καιρό να νιώσουμε τόσο κοντά τον κόσμο και προχωρούμε μαζί του».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:

«Για τον Άλεξ είναι μια φλεγμονή κάτω στον αχίλλειο που με θεραπευτική αγωγή πρέπει να την απομακρύνουμε. Δεν έχει σχέση με αυτό που είχε ο Φώτης Παπουλής που είχε αλλοίωση στον αχίλλειο και έκανε επέμβαση για να αποκατασταθεί. Ο Παπουλής έχει μυϊκό πρόβλημα και είναι θέμα χρόνου να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ο Μάγκλιτσα προπονείται κανονικά, ο Άλεφ θα κερδίσει χρόνος. Δεν θα πιέσουμε κανένα να αγωνιστεί χωρίς να είναι έτοιμος, ο Ζελάγια άρπαξε την ευκαιρία».

Για τα όσα ακούγονται για την διαιτησία:

«Αν υπάρχει πρόβλημα στη διαιτησία δεν είναι πρόβλημα των τελευταίων μηνών αλλά των τελευταίων έξι χρόνων. Μας προκαλούν εντύπωση τα όσα ακούγονται, παρακολουθούμε διακριτικά τις εξελίξεις, εμείς κοιτάζουμε πώς να παίρνουμε τα παιχνίδια εντός των γηπέδων και όταν είσαι καλή ομάδα δεν σε απασχολούν τα άλλα».

 

Comments
To Top