ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον Ερμή

Τον Ερμή εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (2/12) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Μαξιμ Ιμερενκοφ: Ο σκληροτράχηλος αμυντικός του Ερμή αποτελεί τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής.Καλός στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Εντγαρ Πατσέκο: Μετά την φυγή του Γουίκς αποτελεί το μυαλό της ομάδας.Συνδυάζει τέχνη και δύναμη ενώ έχει και πολύ δυνατό πόδι.

Ίνοσεντ Εμεγκάρα: Ο σέντερ φορ του Ερμή ήδη μας έχει πληγώσει στο πρώτο παιχνίδι.Παίρνει πολλές προσπάθειες πάνω του,δοκιμάζει το πόδι του και έχει πολύ καλές τοποθετήσεις στην περιοχή αφού βρίσκεται συχνά σε επίκαιρη θέση.

Γενικά: Ο Ερμής ως συνήθως βλέπει τα παιχνίδια εναντίον μας σαν τελικούς.Οι ποδοσφαιριστές του δεν διστάζουν να παίξουν σκληρά,ενώ όση ώρα έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν δεν διστάζουν να σπαταλούν την ώρα με όποιο τρόπο βρίσκουν.Ατού του αντιπάλου αν καταφέρουν να οδηγήσουν τον αγώνα στο δυνατό και σκληρό παιχνίδι.
Αδύνατο τους σημείο η άμυνα αφού σχεδόν σε κάθε αγώνα δέχονται γκολ.Αν η ομάδα μας απλώσει το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο και καταφέρει να βρει χώρους παίζοντας γρήγορα τότε θα μπορέσει να φύγει με το τρίποντο.Κλειδί αν καταφέρουμε να προηγηθούμε νωρίς.

 

Comments
To Top